Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A Pasim Kocka mit tegyek? Kis együtt érzést kérek nem vagyok kíváncsi az oltásokra
Nah szóval Pasimmal együtt vagyok majdnem másfél éve
Átjött hozzánk vmikor nyáron és meglátta tesómat wow-ozni azóta le se száll a játékról
szinte alig jár el otthonról ha van szabad ideje folyton játszik :S
Még az is előfordult hogy akkor is egész nap játszott amikor ott voltam nála :S :'(
SOS vmi tanácsot kérek nem akarom hogy teljesen abba hagyja csak azt hogy legalább annyit foglalkozzon velem mit a hülye játékával :)
Hát a wow eléggé függővé teszi az embert. Én is wowoztam, de úgy félévente meguntam és abbahagytam, majd fél év múlva ismét elkezdtem. Szóval kb majdnem olyan nehéz leszokni róla, mint a cigiről. Most nekem sikerült, főleg azért, mert találtam magamnak valakit, és inkább Vele töltöm az időmet.
Beszéld meg vele, és ha nincs más lehetőség, állítsd választás elé: a wow vagy te? Ha szeret, akkor a függősége ellenére is téged kell, hogy válasszon. Ha meg a wowot választja, akkor nem is éri meg vele maradni, mert nem szeret.
21L
Hát az elején még tényleg nem jó :) De most nem is ez a kérdés, h neked bejön-e a játék. Valaki nem szereti az ilyen stílusú játékokat, az nyilván nem lesz függő :)
21L
Sztriptízelj neki és kapcsold ki a gépet, majd meglátod mi lesz..
Hány éves?
köszi az ötletet díjazom :)
de nem akarom hogy az legyen hogy vagy játszik vagy dugunk :D
ám mind a ketten 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!