Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A Pasim Kocka mit tegyek? Kis együtt érzést kérek nem vagyok kíváncsi az oltásokra
Nah szóval Pasimmal együtt vagyok majdnem másfél éve
Átjött hozzánk vmikor nyáron és meglátta tesómat wow-ozni azóta le se száll a játékról
szinte alig jár el otthonról ha van szabad ideje folyton játszik :S
Még az is előfordult hogy akkor is egész nap játszott amikor ott voltam nála :S :'(
SOS vmi tanácsot kérek nem akarom hogy teljesen abba hagyja csak azt hogy legalább annyit foglalkozzon velem mit a hülye játékával :)
Ez egy gyógyíthatatlan betegség!
Oh bocs... naxx instába megyek xD
Én is így jártam :( Nem akartam otthagyni, de muszáj volt. Félévig minden ok volt, aztán elkezdett wowozni és onnan szinte se kép se hang. Volt olyan, hogy rábaxtam az ajtót, mert nem tudta legalább arra a 2 órára otthagyni a játékot, amíg vele voltam. Szóval megelégeltem az egészet, az ilyennek akár meztelenül pöröghetsz a fejed tetején akkor is a játék érdekelné jobban.
Beszélj vele, vagy te vagy a játék, vagy tartsatok szünetet, ha hiányol akkor még talán van remény, ha nem akkor ez a faszi nem neked való. Ha ráhagyod csak szenvedsz hidd el nekem. Én is félévig hagytam hogy menjen ez az egész és közben lelkileg totálisan megviselt, mert volt pasim, de mégse. Aztán dobtam, és jól döntöttem.
Nézd le a jelszavát, ha nem is elsöre, de minden alkalommal pár betűt, aztán amikor elmegy boltba vagy több időre, lépj be és törölj ki mindenét. :) Beüti a monitort 90% és nem lesz kedve több 80as kari után újrakezdeni. :)
Ma is wowozok, de nekem napi 2 3 4 5 óra bőven elég. :)
2012. aug. 17. 03:44
Nem bölcs tanács!
Nagyon-nagyon NEM !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!