Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet oldani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet oldani ezt a problémát? (cicás/nem cicás ember)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Tudom, hogy ez nem a világ problémája, de szeretnék mindent a lehető legjobban megoldani.

Adott két ember, akik egymásba szeretettek, együtt vannak, majd a férfi bedobja, hogy mi lenne, ha összeköltöznének.

Viszont nem ilyen egyszerű a helyzet.

Én egyedül élet egy társasházi lakásban és van egy cicám. (csak benti, de azért nem mehet fel a konyhapultra stb). Barátom az a fajta ember, aki szereti az állatokat, de legyenek kint...

Én alapjáraton a cicámmal alszom, de ha átjön a barátom, a cirmos megy a másik szobába. (amit nem is sajnálok, mert engem is zavarna szex közben a bandzsal macskám)

Viszont kicsit félek, hogy mégis ez fog éket ütni közénk.

Ti együtt tudnátok élni egy cicával (aki rendben van tartva, nincs büdös a lakásban) úgy, hogy nem alszik velünk, nem mászik fel a konyhapultra/asztalra/hálószobaágyra (és igyekszem megnevelni), viszont használhatja a kanapét és a vendégágyat?

Nem tartom magam őrült macskásnak, de szeretem a cicámat.

A barátom is kedveli őt, de ki nem állhatja a macskaszőrt... ami ellen bármit teszek, ott van. Tudom minimalizálni (a cicus nyírva van, mert hosszú szőrű lenne, van ilyen hengeres szöszleszedőm), de eltüntetni nem.

Igazából most nem hozta fel a barátom, hogy mi lesz a cicával, de egy kicsit aggódom miatta. Egyszer azt mondta, hogy nem szereti a lakásban az állatokat... lehet rá esély, hogy elfogad engem így, és meg is szereti a cicát?

(Hozzátenném, nem gügyögök éjjel-nappal a cicámnak, de sokat jelent nekem, már évek óta hű társam)

2015. jan. 28. 11:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Én is úgy vagyok vele mint a barátod,de eszembe sem jut,hogy e miatt szakítsak a párommal.Így ismertem meg.Megpróbálom elfogadni.De tény,hogy van némi ellenérzésem emiatt.Kutya párti vagyok,de azt sem tartanék lakásban.Nem oda valóak!
2015. jan. 28. 12:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Kocsát például én sem tartanék lakásban. (bár lehet, ez csak "rossz tapasztalat miatt van így, mert egyszer voltam egy helyen, és büdös volt a lakásban.. :( )

Viszont a cica nem jár ki (nem szed össze semmit), állatorvos látja, háromhavonta féregtelenítve van, bolha elleni kencékkel kezelve, fésülve... nem azért írom, hogy nincs szaga, mert megszoktam, hanem mert tényleg nincs. + még sokat gyújtok illatosítógyertyákat is.

Egyedül a macskavécé lehet zavaró (bár el van dugva a lakásban), de azt is tervezem lecserélni egy öntisztítóra. (ami azonnal kiüríti, nem lesz egyáltalán szag)

2015. jan. 28. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem le kell ülni megbeszélni. Akár azt is, hogy mivel ez a macska több éve veled van marad, már nevelve van, úgymond jó cica. DE ha vele valami történik ne adj isten akkor nem lesz helyette másik, vagy útközben se fogadtok be újat. Ez szerintem reális kompromisszumnak tűnik.
2015. jan. 28. 12:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Egynél több macska már sok lenne nekem is. :)
2015. jan. 28. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Velem ugyanez volt. Állat nem való a lakásba mert az majdnem kínzás. Ez volt az ő elve. Annyi előnyöm volt, hogy az anyukájánál is mindig voltak macskák, így megértette, hogy a macskatartás egy felelősség, amit felvállaltam. Szerintem ha úgy van ahogy leírtad összeegyeztethető a dolog. Jelenleg egy szobás, konyhával, előtérrel egy légterű lakásban lakunk és mivel mindig minden ruhát azonnal elzárunk vagy a szennyestartóba teszünk nincs minden tele szőrrel.
2015. jan. 28. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudja, hogy miatta nem fogod kitenni a cicát. Én is imádom őket. Összeköltözésnél mindkét félnek alkalmazkodni kell a másikhoz. Biztos neki is vannak olyan dolgai, amit neked nem tetszik. Ha a barátod téged akar, akkor cicával együtt akarjon.
2015. jan. 28. 14:21
 17/20 Manócska1 ***** válasza:
100%
szerintem is ha igazán szeret,el kell hogy fogadja a cicát
2015. jan. 29. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Remek teszt lesz arra, hogy valójában mit is bír ki a kapcsolatotok. Ha ezen megbukik, jobb is, ha most derül ki. Igazi szerelemben egy gyerek se jelenthet akadályt, nemhogy holmi nyervancs.
2015. jan. 29. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy egy macska nem mászik fel a konyhapultra, legfeljebb,ha te is ott vagy. Egy macskát nem lehet megneveli,mint egy kutyát. Próbáljál megszabadulni (lélekben) a macskádtól, mert ha nem tudsz, az azt jelenti, hogy nem vagy igazából szerelmes abba az emberbe, mert akkor őt választanád, és nem a macskádat.
2015. febr. 1. 12:58
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

kedves válaszadó, te élsz a macskával, vagy én? Nem megy a konyhapultra, egyszerűen fél tőle (nem tudom miért). Már hittem azt, hogy titokban megy fel, de ha kézzel próbálom feltenni, ijedt fejet vág és csikar, hogy lekerüljön a földre... már arra is gondoltam, hogy tériszonyos. :)

És azért nem olyan egyszerű megválni egy kedvenctől, ezt az érti meg igazán, aki él együtt állattal. A mindennapjaim része lett.

Egész kislánykoromban erről a fajtáról álmodoztam, majd amikor meglett a pénzem, vásároltam egy kennelből (100+ ezer). Fontos szerepet tölt be az életemben, még ha macska is. :)

2015. febr. 1. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!