Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek esetleg olyan játékboltot, ahol vehetnék cicás plüssfigurát? Évfordulóra lenne!
Voltam már két játékboltban (azt hiszem, Játékszigetben), de ott nem volt normális cicás plüssfigura, csak olyanok, amiknek nagyon bugyuta, retardált fejük volt... vagy nagyon depisen néztek, vagy nagyon ostobán, még olyan is volt, aminek kancsalra varrták fel a szemét.
Valami aranyos, helyes cicás plüss kellene nekem még a héten, lehetőleg minél gyorsabban, ha megoldható, akkor már holnap meg szeretném venni. Évfordulóra kellene!
A színe mindegy, lehet fekete, fehér, cirmos, lényegtelen, csak nézzen ki aranyosan, lehet élethű vagy valami vidámabb, mosolygós fejű macsek is, nekem mindegy, csak ne ilyen bárgyú, félrevarrt képű plüss legyen.
Ötletek? Hol lenne érdemes még megnéznem? Tudtok esetleg valami játékboltot ajánlani, ahol tényleg jó minőségű, igényes, szép plüssfigurákat lehet venni?
Előre is köszi, ha tudtok segíteni. Minden tippnek, ötletnek, tanácsnak örülök, hogy hol érdemes megpróbálni. Ha sikerül, azzal kb az életemet mentitek meg!
Rendelj. [link]
Én ölni tudnék azért a narancs és szürke plüssért... annyira édesek. Ö.Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!