Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin-nap. Nem akarok semmi sablonos plüssfigurát venni, mégis szívesen adnék valamit a barátomnak. Van valami ötletetek?
nem is annyira ajándékötletek érdekelnek, viszont főzni sem tudok és kézügyességem se nagyon van, idézetet/verset sem szeretnék, mert se ő se én nem vagyok túl érzelgős :D:D:D:D
inkább valami tettre gondoltam, de mire? pl. nagyon szeretné, ha szőke lennék de én nem vagyok hajlandó befesteni arra. viszont 1-2 tincset belerakatnék a kedvéért és azért is odalenne.. :D meg alapból keveset tudunk találkozni anyám tiltásai miatt, így arra gondoltam, meglepném, hirtelen beállítanék (ami csak úgy oldható meg, hogy késő este elszököm, és egyedül éjszakaival a 17kerből a 11be azért nem egyszerű..)
ezek nagyon semmitmondó dolgok? esetleg ajánlanátok jobbakat?
En elviszem egy napra, egy csendes romantikus helyre, wellness ,fittness, ahol csak mi ketten lehetunk, hisz amiota egyutt vagyunk egyszer sem alakult ugy hogy csak kettesbe lehetunk es o arra vagyik mar hetek ota:D persze lesz benne sexi fehernemu, combfix, gyertyak!
Tovabba az en pasim meg a feketeket szereti:-w en meg szoke vagyok:) Mondjuk majd majusba megfestetem de nem o miatta:P
Üdv a 17.kerben ;)
Bocsi az offért.
az a baj, h én ezekben a szexi cuccokban én hülyén érzem magam (nem vagyok kövér, de mégis, pedig ő imád, ahogy vagyok..), szóval inkább nevetségesen festenék bennük... azért köszönöm :)
üdv, jó hely, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!