Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem, idióta, felelőtlen és éretlen a következő két ember?
Mit foglalkozol velük? Nem a Te életed..
Az nem jutott eszedbe,hogy szüleik nem is tudják?
Nekem is vannak távoli ismerőseim akik 20on évesek,és eljegyzés is megvolt,meg gyerek is..S nem csak a gyerek miatt..Ő dolguk..
A jegyesség nem házasság.
De elég ironikus a "hová tart ez a világ", miután néhány évtizededl ezelőtt vénlánynak számított, aki huszonévesen még hajadon volt.
"Ha romák lennének megérteném. De itt elvileg normális emberekről van szó."
Ezt nem nagyon lehet máshogy értelmezni. Egyébként 22 éves vagyok, és még mindig nem tudom mi közöd ehhez, és miért kell ítélkezned, csak azért, mert nem a te elképzelésed szerint élik az életüket.
Mert az sokkal vagányabb akiben 16 évesen már 5-6 facc járt. Ez tök átlagos ugye? Max egy r*bancnak tartják... ez tök okés ugye?
Az akit meg eljegyeznek, (nem elvesznek fontos és lényeges különbség) az meg "mi az hogy hova tart a világ?"
Érdekes egy személyiség lehetsz te is.
Irigy vagy? :D
Akkor érsd úgy ahogy akarod, nem vagyok hajlamos rasszizmusra.
Itt nem vagyukn hozzászokva ahhoz, hogy gyerekeket jegyeznek el
Én meg a búzákhoz nem vagyok hozzá szokva.
Mégis nagy ívben lesz*rom őket.
Az ő életük.
Tedd te is ezt.
Ne foglalkozz más magánéletével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!