Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet oldani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet oldani ezt a problémát? (cicás/nem cicás ember)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Tudom, hogy ez nem a világ problémája, de szeretnék mindent a lehető legjobban megoldani.

Adott két ember, akik egymásba szeretettek, együtt vannak, majd a férfi bedobja, hogy mi lenne, ha összeköltöznének.

Viszont nem ilyen egyszerű a helyzet.

Én egyedül élet egy társasházi lakásban és van egy cicám. (csak benti, de azért nem mehet fel a konyhapultra stb). Barátom az a fajta ember, aki szereti az állatokat, de legyenek kint...

Én alapjáraton a cicámmal alszom, de ha átjön a barátom, a cirmos megy a másik szobába. (amit nem is sajnálok, mert engem is zavarna szex közben a bandzsal macskám)

Viszont kicsit félek, hogy mégis ez fog éket ütni közénk.

Ti együtt tudnátok élni egy cicával (aki rendben van tartva, nincs büdös a lakásban) úgy, hogy nem alszik velünk, nem mászik fel a konyhapultra/asztalra/hálószobaágyra (és igyekszem megnevelni), viszont használhatja a kanapét és a vendégágyat?

Nem tartom magam őrült macskásnak, de szeretem a cicámat.

A barátom is kedveli őt, de ki nem állhatja a macskaszőrt... ami ellen bármit teszek, ott van. Tudom minimalizálni (a cicus nyírva van, mert hosszú szőrű lenne, van ilyen hengeres szöszleszedőm), de eltüntetni nem.

Igazából most nem hozta fel a barátom, hogy mi lesz a cicával, de egy kicsit aggódom miatta. Egyszer azt mondta, hogy nem szereti a lakásban az állatokat... lehet rá esély, hogy elfogad engem így, és meg is szereti a cicát?

(Hozzátenném, nem gügyögök éjjel-nappal a cicámnak, de sokat jelent nekem, már évek óta hű társam)

2015. jan. 28. 11:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs macskaszőr-allergiája, akkor van rá esély, hogy megszereti és elfogadja. Ha viszont allergiája van, akkor döntened kell, vagy a macska, vagy az ember marad a lakásban.
2015. jan. 28. 11:14
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem hacsak nem allergiás a macskákra, meg lehet vele beszélni.. Ennyi alapján nem utálja cicád, csak tényleg jobban szereti, ha az állatok kinn vannak. Elég idiótaság lenne hagyni, hogy erre rámenjen a kapcsolatotok, ha értelmes emberek vagytok, megoldjátok. De egyikőtöknek engedni kell.. Esetleg kompromisszumos megoldás lehet, hogy te is engedsz neki olyan témában a beköltözéséhez kötődően, amit amúgy elutasítanál.

De amúgy mégis hogy akarsz egy macskát megnevelni?! :D Úgyis oda megy, ahova akar.

2015. jan. 28. 11:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez nem lenne gond.

21/F

2015. jan. 28. 11:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

nálunk bent van a macska, szinte családtag...

egyszer kisebbik húgommal etettük a volt macskám "elzüllőt macskáit" ("elköltöztek önkényesen" hosszabb történet)...a nagyobbik húgom kijött és elijesztette őket...

befele menet meglátott 1 egeret elszaladni az előtérben és egy darab kolbásszal ment ki "cicc-cicc, gyere, nem bántalak" :D

szóval vannak módszerek az emberek megpuhítására :D

de szerintem ez megszokható dolog...persze megfelelő szabályozással...tehát nem kunyerál a macska kaja közben, nem ugrál fel sehova, nem kaparja szét az ajtót éjszaka...

ezt vele kell megbeszélned ő mit gondol erről...

2015. jan. 28. 11:26
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Mivel ő költözik hozzád, ha jól értem és nincs allergiája a macskaszőrre, akkor kénytelen lesz elviselni.

Én sem vagyok oda a macskákért, de ha nem mászik egyfolytában rám, vagy tekereg a lábam között, akkor elviselem. :)

25/F

2015. jan. 28. 11:30
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Ha választanod kell ...

Dobd ki a pasit! :)

2015. jan. 28. 11:38
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem aztán rajtunk is aludhatna. Szeretem a macskákat. Meg kavargattam egy lánnyal egyszer régen, akinek volt bent macskája és fent aludt velünk az ágyon a lábunknál.
2015. jan. 28. 11:41
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Nincs macskaallergia, a macskámnak pedig saját akarata van... nem az a fajta, aki állandóan a szeretgetésre vágyik. Néha jön, de kb 20 órát alszik naponta.

Tudom, hogy vele kell megbeszélnem, de most dolgozik, nem akarom ezzel nyaggatni, és szeretnék részemről minél többet megtenni.

Lehet nevelni a cicákat is, csak nehezebb. :) Ha rosszat csinál, le kell spriccelni vízzel (van ilyen növénypermetező flakonom, tényleg csak permetezi a vizet). Egy idő utána a cicu összeköti, hogy asztal=víz, az nem jó muri. :)

Tudom, hogy szereti az állatokat, de olyan családból jött, ahol kutya, macska, szobanövény= udvar.

2015. jan. 28. 11:42
 9/20 A kérdező kommentje:

Azért nem dobom ki a barátomat... :D

Majd megpróbálom szexben engesztelni... És bízom benne, hogy megszereti a cicust. :)

2015. jan. 28. 11:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
hát ha rendszeresen kitakarítasz utána, akkor szerintem ennyi áldozatot meghozhat a kapcsolatotokért.
2015. jan. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!