Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek magamon?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, papnak készültem, de nem szenteltettem fel magam, mert elment a kedvem az egésztől, mikor közel kerültem a papi élethez. Soha nem voltam nővel, kicsit gátlásos is vagyok, bár nem vagyok csúnya. Több nő próbált már velem kikezdeni, de én nem akartam akkor még. Ma már jó lenne egy társ, rendes munkám is van, polgári állás, de nem igazán tudom, hogy tudnék kapcsolatot teremteni nőkkel. Nem muszáj hogy vallásos legyen csak elfogadjon az a lényeg.
2010. febr. 8. 22:09
1/6 anonim válasza:
hát...próbálj meg kicsit elmenni erre arra, szórakozni kultúráltan, kirándulni csoporttal..ilyesmik.
2010. febr. 8. 22:11
2/6 anonim válasza:
Hat egy biztos, valaki nagyon boldog lesz melletted, a mai vilagban, nem is igaz! Persze elhiszem, csak szerintem tok kulonleges.
2010. febr. 8. 22:26
3/6 anonim válasza:
Az, hogy merre keresgélj attól függ, hogy milyen típusú nőt keresel. Gondolom olyan kaliberűt mint amilyennek te is tűnsz :) akár még egy könyvtárban is keresgélhetsz de a net sem rossz megoldás hiszen lehet itt is normális nőkre akadni. Viszont azt javasolnám, hogy gyűjts bátorságot, mert neked kellesz kezdeményezned a félénkebb nőknél például :) Csak annyit mondok még, hogy sok sikert a keresgéléshez :)
2010. febr. 9. 00:14
4/6 anonim válasza:
Olvass a neten. "Anita mondja" tabu.hu stb.
Én 24 évesen vesztettem el, pedig már 16 éves korom óta akartam. Elolvastam mindent a témában, Brian Tracy pedig megváltoztatta az életszemléletemet. A szexrandi.hu-n találkoztam egy 2 gyerekes férjezett nővel akinek 6 hónapig voltam a szeretője.
24 voltam és isteni volt! Ő nem hitte el utána hogy nem dugtam végig az egész életemet. Annyira tisztelem a nőket hogy sokat tájékozódtam. Persze nagy baromnak tartom magam, hogy addig vártam, de kellett a főnix szeminárium mp3 anyaga, hogy megváltozzon a szemléletem.
Akarod a nőket. Viszont a legnagyobb akadály te magad vagy. Önmagadat kell legyőznöd!
Mellesleg, ha jó vagy az ágyban (mint pl én :D Nem én mondtam!) akkor az önbizalmat ad. Persze ez a tudás sok munka és tanulás eredménye.
2010. febr. 9. 01:02
5/6 anonim válasza:
Én egy kiugrott papjelölttel élek. Nagyon imádom, érdekesen izgalmas ahogy keveri a komoly és szenvedélyes dolgait. Biztos te is találsz majd egy lányt aki pont olyannak fogad el amilyen vagy. Neten vannak jó oldalak, de a legjobb ha nyitott szemmel jársz. Én a buszon utazva ismertem meg a párom.
2010. febr. 9. 10:05
6/6 anonim válasza:
00:14 vagyok én azért mertem a netet ajánlni, mert én a páromat ott ismertem meg és másfél éve szeretjük egymást de tény hogy bárhol rádakadhat a szerelem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!