Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek magamon, hogy bele tudjak nyugodni a történtekbe?
Uhh sajnálom:S Neked van igazad, a férjed egy bunkó hazug, már ne haragudj:S
Azt nem tudom, hogy hogyan fogsz boldogulni, de valóban jó lenne valami munkát találni.
Mintha csak én írtam volna ezeket.... annyi különbséggel h engem nem csalt meg a párom. Én is szeretem a mai napig, de 2-án elküldtem h vége. Az én okom "csak" annyi volt, h lassan 5 éve vagyunk együtt és még mindig nem tudta eldönteni h akar-e engem vagy sem (a kapcsolatunk elején ő volt aki 1,5 évig azt hajtotta h velem akar élni, tőlem akar gyereket. Azóta sem él velem és volt már egy terhességem aminek a vége szomorú lett). Teljesen megértelek Téged, mert én is azt nem tudom hogy hogyan verjem ki a fejemből, mert se a munka se más nem köti le az agyam. Ha az eszemre hallgatok akkor tudom h jól döntöttem h szakítottam vele, de a szívem mást mond:S
Még csak 2 nap telt el, de hiányzik és hezitálok, bár tudom h ha visszafogadnám, akkor sem változna semmi. Ugyanúgy csak hétvégi bnő lennék és ugyanúgy meglennének a kisebb hazugságai mint eddig. Ha esetleg rájöttél a " hogyan verjem ki a fejemből" dologra, akkor légyszi írd meg nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!