Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segítsek magamon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek magamon, hogy bele tudjak nyugodni a történtekbe?

Figyelt kérdés
Párom már megcsalt nagyon csúnyán,azóta is szenvedek,kb 2 éve nyomaszt.Visszafogadtam,jelenleg nálam lakik,az ő lakása ki van adva.Megfogadtam,ha egyszer rájövök,hogy hazudik,vége.Hát,sok kicsi hazugsága már volt..de pont ma,most,nem bírtam tovább.Belenéztem a telefonjába,és láttam,hogy akivel megcsalt,sms váltásban voltak.Csak úgy közömbösen megkérdeztem,írt e a csaj,azt mondta,nem.Mondtam,légyszi ne hazudj,úgyis tudom.Nem gondolta,hogy belenézek a telójába,szóval hazudott tovább.Na én elég ideges lettem,és rácsörögtem a csajra,nem vette fel,de egyből írt a páromnak,hogy mi a francot akarok.Erre a párom kiakadt,azt mondta,ne ellenőrizgessem,semmit nem csinált.És még ő bunkózott le,és azt mondta,ahogy tud elköltözik,mert ezt a hisztis rohamokat nem bírja.Egy órája még programokat szerveztünk,most meg egy lakásban külön tévézünk...Tudom,hogy így lenne jobb,ha elválunk,mert valóban nem bízom meg benne,és fáj a múlt nagyon..De szeretem,és szeretnék erőt meríteni,hogy nélküle is fogok tudni élni..42 éves nő vagyok,ráadásul 7 hónapja munkám sincs,nem vagyok túl jól.HELP
2010. dec. 31. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Még van negyed órád eldönteni,hogy az új évben új életet kezdessz, vagy hagyod megalázni magadat.
2010. dec. 31. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
keress munkát, rakd ki
2010. dec. 31. 23:56
 3/9 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Uhh sajnálom:S Neked van igazad, a férjed egy bunkó hazug, már ne haragudj:S

Azt nem tudom, hogy hogyan fogsz boldogulni, de valóban jó lenne valami munkát találni.

2011. jan. 1. 00:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a férjem,csak 5 éve "járunk".Melót is eddig a rossz lelkiállapotom miatt nem találtam amúgy,mert eléggé elviszi a gondolataimat az,hogy vajon mikor csap be,stb.Nem tudom magam lefoglalni,pont ezért kérek segítséget!Amúgy sajna a másik szobában lekapcsolta a tévét,horkol.és a himnusz alatt magamban ücsörögtem.Eléggé határozottan azt mondta egy órája,hogy hagyjam békén örökre,ezért kérek tanácsot,és erőt,hogy bele tudjak valahogy nyugodni,meggyőzni saját magam,hogy igenis,holnaptól elválunk.Na,ezt hogy kell???
2011. jan. 1. 00:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja,még kiegészíteném azzal,hogy nem azért megy nehezen az elválás,mert esetleg azt gondoljátok,hogy anyagilag függök tőle!!Nem!Sőt,anyagilag én állok jobban.A munka persze szükséges mind anyagilag,de most legfőképpen az újból beilleszkedés,stb,az lenne fontos,aztán majd alakul.De sajna a megcsalása óta elvesztem...És most még ez a mai probléma is...:(
2011. jan. 1. 00:40
 6/9 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Nos ez esetben ha ilyen kemény és bunkó veled....oda kéne menned és ráparancsolni ,hogy azonnal hagyja el a házat, mivel az a tied. Nem lehet így bánni egy nővel jogtalanul. Még neki áll feljebb, miután lebukott:S Ez a te házad, még neked is jól fog esni, miután kitetted. Egyfajta hatalomérzetet ad, és fogod azt hinni ,hogy te vagy az áldozat. Lelkileg mindenképpen jobban jársz:)
2011. jan. 1. 01:40
 7/9 anonim ***** válasza:
egyszer elmegy, cseréltess zárat otthon, zárd ki az életedből. ha zaklat -> rendőrség, ennyi legyen, adj magadra, érezd szépnek magad, szedj össze egy normális fazont
2011. jan. 1. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszaitokat!De megint visszatérek eredeti kérdésemhez.Sajnos mást mond az eszem és mást a szívem.Az elmenetelével nincs baj,nem kell kiraknom,mert ma is ő mondta,hogy összecuccol,ez így nem megy,hogy kutakodok utána,és mindig azt nézem,mikor jön össze megint azzal a nővel,akivel már egyszer tönkre tette az életemet.Most is ezt hallgatom,hogy inkább legyen vége!Szóval kedves tanácsadóim,tudom,hogy a végét járja a kapcsolatunk,de a sgítséget abban kérem,hogy hogyan tudjam túl tenni magam,elég gyenge vagyok így lelkileg.Nem fiatalon,meló,barátnők nélkül,és csak ez az ember köti le a figyelmemet még tudat alatt is..Help,tényleg
2011. jan. 2. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ezeket.... annyi különbséggel h engem nem csalt meg a párom. Én is szeretem a mai napig, de 2-án elküldtem h vége. Az én okom "csak" annyi volt, h lassan 5 éve vagyunk együtt és még mindig nem tudta eldönteni h akar-e engem vagy sem (a kapcsolatunk elején ő volt aki 1,5 évig azt hajtotta h velem akar élni, tőlem akar gyereket. Azóta sem él velem és volt már egy terhességem aminek a vége szomorú lett). Teljesen megértelek Téged, mert én is azt nem tudom hogy hogyan verjem ki a fejemből, mert se a munka se más nem köti le az agyam. Ha az eszemre hallgatok akkor tudom h jól döntöttem h szakítottam vele, de a szívem mást mond:S

Még csak 2 nap telt el, de hiányzik és hezitálok, bár tudom h ha visszafogadnám, akkor sem változna semmi. Ugyanúgy csak hétvégi bnő lennék és ugyanúgy meglennének a kisebb hazugságai mint eddig. Ha esetleg rájöttél a " hogyan verjem ki a fejemből" dologra, akkor légyszi írd meg nekem is :)

2011. jan. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!