Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelt kérdés
üdv, az a baj,hogy nem bízok a barátnőmmel olyan munkatársai vannak akik állandóan nyomulnak rá, ő állítása szerint az összessel jó barátok, így gondoltam, hogy megcsalom, most van kettő jelentkező' is.de utána én nem szeretném elmondani neki, így megkönnyebbülnék, mert így vissza adom neki amit lehet, hogy csinál.
2015. jan. 27. 15:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

# 31 Te tényleg ekkora gyökér vagy b+ ??

Szerinted ki lesz az a szerencsétlen aki veled fog bármit is kezdeni?

Mi az ,h megtiltod neki ,h kontaktusba lépjen az ellenkező nemmel ?

És ha előtted van egy 10 éves fiú barátja majd miattad fel rúgja nem ?

Neked tényleg nem való nő.Gyűlölöm ha valaki ennyire korlátozni akarja a másik szabadságát.

Inkább vegyél egy ki műtetett szuka kutyát.

2015. jan. 27. 15:55
 32/38 A kérdező kommentje:
Egy nőnek nem lehet fiú társasága, mivel ez nem felel meg a rendeletemnek, így ezektől elzárva kell élni
2015. jan. 27. 15:57
 33/38 anonim ***** válasza:

vicc vicc az egész..

Nem szabad ennyire birtokolni a másikat mivel az nem egy tárgy.

Szüksége van a kontaktusra legyen az azonos vagy éppen ellenkező nemű.

Ő ezáltal nem csal meg téged csak éli a saját szabad életét ,de te ezt nem tudod felfogni.

Amíg ilyen buta gondolkodással állsz ehhez a dologhoz ne számíts arra ,h egy normális párkapcsolatod lesz.

2015. jan. 27. 16:03
 34/38 A kérdező kommentje:
lehet,hogy igazatok van, vissza kéne venni az erőszakból
2015. jan. 27. 16:04
 35/38 anonim ***** válasza:

Ja és még egy kérdés akkor te sem lehetsz nők társaságában soha ha vele vagy nem ?

Azaz már azon is jogos ,h felkapja a vizet mert rád mosolyog egy bolt eladó csaj?

Tehát neked is maximálisan be kell hódolnod az ő rendeletének nem ?

2015. jan. 27. 16:05
 36/38 anonim ***** válasza:

inkább szakíts vele.. meg egy helyesírás szótárt is ajánlok neked, mivel rosszul írtad le a kérdést. Arra célzok,hogy jegyezd meg nincs ilyen kifejezés : "ez miatt".. ,ráadásul annyira parasztosan hangzik. Helyette tudod hogy kell használni : E MIATT .

Felejtsd el ezt a szóhasználatot örökre,hogy ez miatt...

tudom,hogy ez egyáltalán nem ide illő téma, csak komolyan olyan sötét emberek vannak itt gyakorin :(

2015. jan. 27. 18:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Te vagy valami sötét muszlim vagy, vagy csak nagyon unatkoztál mikor ezt kiírtad, és még barátnőd sincs... Ezt a válaszaid alapján gondolom.
2015. jan. 28. 12:31
 38/38 anonim ***** válasza:

36. vagyok, Lány és van barátom ,ha ennyire számít :))

Jéé most olvasom az első oldalt,hogy valaki már beszólt a kérdezőnek, a helyesírása miatt.

Helyes ,helyes :)

Akkor nem csak nekem szúrja ki a szemem.

2015. máj. 25. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!