Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom ez miatt a barátnőmet?
# 31 Te tényleg ekkora gyökér vagy b+ ??
Szerinted ki lesz az a szerencsétlen aki veled fog bármit is kezdeni?
Mi az ,h megtiltod neki ,h kontaktusba lépjen az ellenkező nemmel ?
És ha előtted van egy 10 éves fiú barátja majd miattad fel rúgja nem ?
Neked tényleg nem való nő.Gyűlölöm ha valaki ennyire korlátozni akarja a másik szabadságát.
Inkább vegyél egy ki műtetett szuka kutyát.
vicc vicc az egész..
Nem szabad ennyire birtokolni a másikat mivel az nem egy tárgy.
Szüksége van a kontaktusra legyen az azonos vagy éppen ellenkező nemű.
Ő ezáltal nem csal meg téged csak éli a saját szabad életét ,de te ezt nem tudod felfogni.
Amíg ilyen buta gondolkodással állsz ehhez a dologhoz ne számíts arra ,h egy normális párkapcsolatod lesz.
Ja és még egy kérdés akkor te sem lehetsz nők társaságában soha ha vele vagy nem ?
Azaz már azon is jogos ,h felkapja a vizet mert rád mosolyog egy bolt eladó csaj?
Tehát neked is maximálisan be kell hódolnod az ő rendeletének nem ?
inkább szakíts vele.. meg egy helyesírás szótárt is ajánlok neked, mivel rosszul írtad le a kérdést. Arra célzok,hogy jegyezd meg nincs ilyen kifejezés : "ez miatt".. ,ráadásul annyira parasztosan hangzik. Helyette tudod hogy kell használni : E MIATT .
Felejtsd el ezt a szóhasználatot örökre,hogy ez miatt...
tudom,hogy ez egyáltalán nem ide illő téma, csak komolyan olyan sötét emberek vannak itt gyakorin :(
36. vagyok, Lány és van barátom ,ha ennyire számít :))
Jéé most olvasom az első oldalt,hogy valaki már beszólt a kérdezőnek, a helyesírása miatt.
Helyes ,helyes :)
Akkor nem csak nekem szúrja ki a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!