Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelt kérdés
üdv, az a baj,hogy nem bízok a barátnőmmel olyan munkatársai vannak akik állandóan nyomulnak rá, ő állítása szerint az összessel jó barátok, így gondoltam, hogy megcsalom, most van kettő jelentkező' is.de utána én nem szeretném elmondani neki, így megkönnyebbülnék, mert így vissza adom neki amit lehet, hogy csinál.
2015. jan. 27. 15:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
"ez miatt"... megsúgom, úgy mondják, hogy "emiatt".
2015. jan. 27. 15:11
 12/38 A kérdező kommentje:
igen ez a legnagyobb baj,hogy a csávók előtt teszi veszi magát...kelleti magát
 13/38 anonim ***** válasza:
Igazából itt nem az a gond, hogy annyian hajtanak rá, ha szép lány, akkor ez természetes, hanem hogy ennek ellenére jó barátoknak tartja őket meg vihorászik velük... ettől függetlenül megcsalni a másikat sehogy sem fer, ha mással akarsz dugni, akkor szakíts előtte!
 14/38 A kérdező kommentje:
de és, ha engem megcsalt, és ez kiderül, akkor meghalok a szégyenben... így ez a legjobb megoldás
2015. jan. 27. 15:13
 15/38 anonim ***** válasza:
73%
Én nem kellettem magam előttük, és igen egy jó páran nyíltan közölték hogy szívesen meghúznának, de tudom hihetetlen egy nő tud nemet is mondani.....
2015. jan. 27. 15:13
 16/38 anonim ***** válasza:
12%
Ha úgy érzed hogy megcsal tedd meg ne hagyd ki a kínálkozó alkalmat !
2015. jan. 27. 15:14
 17/38 A kérdező kommentje:

undorítóak vagytok, ilyeneket minek kell elmondani?

Legszívesebben széttörném a fejét

2015. jan. 27. 15:15
 18/38 anonim ***** válasza:
95%

Aki undorító az inkább Te vagy..Normális embernek szerintem nem jut ilyen az eszébe..Féltékeny típus vagyok én is,az exem bárpultban dolgozott.Nálam ezerszer jobb lányokkal találkozott nap mint nap..Még se jutott eszembe soha ez..

Nem hinném,hogy Te igazán szereted ezt a lányt..Ha így lenne nem jutna eszedbe ez,se fájdalmat okozni neki.. ( még ha Te nem is mondanád el neki ).

2015. jan. 27. 15:24
 19/38 anonim ***** válasza:
86%
itt érvényesül a "mindenki magából indul ki" elv, csodálatos való életbeli példát látunk. nem azért vagy a barátnődre féltékeny, mert okot adott volna rá bármilyen módon is (az, hogy férfi munkatársai vannak, és nem utálja egytől egyig őket, az nem ok), te adsz neki okot a féltékenységre. egy értelms, felnőtt kapcsolat egyik alapja a bizalom. ha az nincs meg, akkor összeomlik az egész. ennek így nem sok értelme van. vagy tanulj meg bízni benne, vagy szakítsatok, de a megcsalás nem megoldás ebben az esetben sem.
2015. jan. 27. 15:30
 20/38 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem miért vagytok együtt. :D
2015. jan. 27. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!