Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalom ez miatt a barátnőmet?

Figyelt kérdés
üdv, az a baj,hogy nem bízok a barátnőmmel olyan munkatársai vannak akik állandóan nyomulnak rá, ő állítása szerint az összessel jó barátok, így gondoltam, hogy megcsalom, most van kettő jelentkező' is.de utána én nem szeretném elmondani neki, így megkönnyebbülnék, mert így vissza adom neki amit lehet, hogy csinál.
2015. jan. 27. 15:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%

Hát,gratulálok az értelmes megnyilvánulásaidhoz..

Ha valaki nem olyat ír neked,egyből anyázol stb..

Nem is értem egy ilyen pasinak,hogy lehet barátnője.Már ne haragudj..Azon se csodálkoznék ha tényleg lenne valamelyik munkatársával valami..Főleg ha így viselkedsz vele is.

Most lehet tovább anyázni..

2015. jan. 27. 15:35
 22/38 A kérdező kommentje:
ti nálam csak rabszolgasorsot érdemelnétek,másra úgyse vagytok jók...
2015. jan. 27. 15:36
 23/38 anonim ***** válasza:
94%
Akkor minek alacsonyodtál le hozzánk,és kéred ki a véleményünket?? :)
2015. jan. 27. 15:37
 24/38 anonim ***** válasza:
92%

Fúúúb+ te nagyon olcsó János vagy igazi proli.

Szerintem te a sötétebb bőrűek közül való vagy a komiaidet elnézve

2015. jan. 27. 15:40
 25/38 A kérdező kommentje:
Maffia vagyok
2015. jan. 27. 15:41
 26/38 anonim ***** válasza:

# 26 Maffia az anyukád lukát!!

Max a GTA-ban oszt szevassz a való életben meg egy kis pattogó,arcoskodó cigány páwa ecset hajjal

2015. jan. 27. 15:44
 27/38 A kérdező kommentje:
Majd megtudod, ha a te adódból fogok elutazni Kuala Lumpurba
2015. jan. 27. 15:45
 28/38 anonim ***** válasza:
# 28 Mért már olyan sok a segíííly ??
2015. jan. 27. 15:46
 29/38 anonim ***** válasza:
A kerdezo stilusabol kiindulva en kozel sem vagyok benne biztos, hogy a baratnoje tenyleg kelleti magat a ferfiaknak. Siman el tudom kepzelni, hogy ha a lany csak annyit mond, valakinek az ellenkezo nembol, hogy "szia", kedves baratunk mar attol agyverzest kap.
2015. jan. 27. 15:49
 30/38 A kérdező kommentje:
Igen, én azon a törzsi szokáson vagyok,hogy egy lány, ha kapcsolatban van akkor ki kell zárni minden fiút a kapcsolatából
2015. jan. 27. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!