Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vágyom 21 évesen gyerekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom 21 évesen gyerekre a barátomtól?

Figyelt kérdés
Persze, ez nem reális, hiszen még egyikünknek sincs meg az egzisztenciája, de nagyon szeretjük egymást. Tudom, hogy butaság, nem is mondtam el neki, csak jóleső érzés belegondolni, hogy lenne egy kisbabánk.
2015. jan. 27. 13:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy fiatal nőnek teljesen normális vágy, aki éppen fizikailag a csúcson van és a gyerekszülésre fizikailag legalkalmasabb korban.

Amikor 30-35 éves leszek én is akkor szeretnék családot alapítani egy akkor majd 20-25 éves nővel. Szerintem ez így van rendjén és nem az a kérdés, hogy miért vágysz erre, hiszen a válasz totálisan egyértelmű.

26/F

2015. jan. 27. 14:48
 22/22 anonim ***** válasza:
én fiatalabb vagyok, de velem is előfordul,hogy saját babáról álmodozok:) ez nem azt jelenti hogy komolyan is gondolom.
2015. jan. 27. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!