Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom 21 évesen gyerekre a barátomtól?
Figyelt kérdés
Persze, ez nem reális, hiszen még egyikünknek sincs meg az egzisztenciája, de nagyon szeretjük egymást. Tudom, hogy butaság, nem is mondtam el neki, csak jóleső érzés belegondolni, hogy lenne egy kisbabánk.2015. jan. 27. 13:47
11/22 anonim válasza:
Akkor miért akarsz 21 évesen gyereket? Ne akarjál csak ha már megvan a meló.
Ha addig melletted marad a csávód akkor még meg is éri.
12/22 A kérdező kommentje:
De itt most nem ez a kérdés, hanem az, hogy verjem ezt ki a fejemből, mert nem szeretném a barátomat megijeszteni :)
2015. jan. 27. 13:57
13/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nő vagyok és a nők általában gyengéd érzelmeket táplálnak a babák iránt akkor is, ha karrieristák.
2015. jan. 27. 13:58
14/22 anonim válasza:
a 7-es csak frusztrált mert egy punci sem adja meg magát neki. :)
15/22 anonim válasza:
Ez benned van..Csinàlhatsz akármit akkor is ez lesz benned..Nem mondod el a párodnak,és meg van oldva.. :)
16/22 anonim válasza:
Miért lenne kínos? Együtt vagy egy olyan emberrel akit nagyon szeretsz, és gyereket akarsz tőle. Ez teljesen normális. Én kb már 2-3 éves voltam, amikor muter ennyi idős volt. 20F
17/22 A kérdező kommentje:
16.: csak a huszonpár éves srácok ettől eléggé menekülőre szokták fogni érthető okokból :)
2015. jan. 27. 14:19
18/22 anonim válasza:
Ez igaz, és érthető is, hisz nem biztosak a dologban, félnek hogy mi lesz ha nem működik. A másik hogy alapból nem is tervez még ennyire komolyan. Szerintem viszont ettől még nem gáz, csak tudni kell hogy mikor és kivel. Ha meg beszélsz róla, akkor le kell szögezni hogy nem sietteted, és tudod hogy még úgysem lehet. Ha normális (ezt te tudod) akkor megérti, persze ezután ne ömlengj gyerekről folyamatosan, mert az már gáz..csak ha egyszer elmondod, már akkor jobb és nem fogod kínosnak érezni. 16-os vagyok. :)
19/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, jó, hogy kaptam használható tanácsod korombeli sráctól.
2015. jan. 27. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!