Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Most Ő mit gondolhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Most Ő mit gondolhat? Én mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kavartam egy hete pénteken. A héten jol elbeszélegttünk meg minden és majdnem összejöttünk. Csak pénteken (egyhét után) elment szórakozni egy bizonyos helyre ahol megismerkedtünk. és tudtam hogy megy szoval elmente,de nem volt ott. Barátnőimmel voltunk és kijöttünk. Amikor mentem a buszhoz ott volt és annyira meglepődtem hogy nem tudtam köszönni. (anniyt tudtam kinyögni hogy haha-.-) És 4 napja nem beszéltünk. Akkor láttam utoljára,de sehol nem tudom elérni...segitsetek légyszi nagyon fontos:'(
2010. febr. 8. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
ez a haha ez nagyon odaillő volt XD..Nehogy már te fuss egy pasi után..ugyan kérlek!ha futni kell nem is akar téged!Ciki...18/L
2010. febr. 8. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az hogy haha?!:) mi vagy te egy álatka,értelemsen kellet volna vele sztem beszélni:)
2010. febr. 8. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
na jóó tudom hogy nem kellet volna..-.- de amugy tényleg elég nagy poén hogy milyen hülye avgyok..-.-" nade m1... már megtörtént.:( és ő most akkor megsértődött??
2010. febr. 8. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván rosszul esett neki.
2010. febr. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!