Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Merjek lépni vag ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok és ő is belém nagyon. Vele nagyon jó a szex nagyon megértjük egymást. Mindig van közös témánk. A párommal,már nem jó a kapcsolatunk,szinte semmiről nem lehet vele beszélni. A szexet meg hagyjuk is. Én most elmentem oda dolgozni,ahol a szerelmem lakik,ő ott lesz nálam mindig az biztos,mert pultos vagyok. Alig várom már a hétvégeket hogy együtt lehessek vele. Őt már 7 éve ismerem. A párommal 5 éve vagyunk együtt van egy 3 éves babánk is. Segítsetek mit tegyek. Öntsetek belém lelket.2008. aug. 21. 13:16
11/16 anonim válasza:
legalább anyudat beavattam az új pasival készülő tervekbe? egyáltalán, az új pasi akar veled összeköltözni, gyerekestől, mindenestől; vagy itt még nem tartotok?
12/16 anonim válasza:
Szerintem mindenkeppen lepned kell!
A parod,ha szeretne titeket akkor nem csak arrol fecsegne,hogy mi tortent vele aznap,hanem az is erdekelne,hogy mi van veletek.Fel sem tunik neki,hogy te mar masba vagy szerelmes? es a gyerek apas vagy anyas inkabb?a szerelmes meg mit szol a gyerekhez? fel tudna valani mindkettotoket? ha igen,akkor ne is gondolkodj rajta,mert a boldogsagodrol van szo.Tulajdonkeppen most azon toprengsz,merj boldog lenni vagy nem?
Hat egyertelmu ,nem?
13/16 A kérdező kommentje:
Persze a szerelmem felvállana gyerekkel együtt...Már százszor mondta hogy költözzek oda hozzájuk.
2008. aug. 21. 15:58
14/16 A kérdező kommentje:
Ja,és a gyereket semmi de semmiféleképpen nem akarnám eltiltani,sőt a szerelmem is azt mondta,hogy őt sem zavarná egyáltalán ha látogatja az apja a gyereket. De a párom tuti nem jönne a gyerekhez. A gyerek hétfőn kezdte az ovit,meg sem kérdezte tőle hogy milyen volt. Ha most hogy együtt lakunk nem kérdi meg,azután ha elválnánk szerintetek érdekelné???
2008. aug. 21. 16:01
15/16 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a párodat már te sem és a gyerek sem érdekli. Mit keresel még mellette? Az egy dolog hogy ő az igazi apja, a szerelmed biztosan másképp bánna vele. Nézdd az ő érdekét is, nem mindegy milyen apa mellett nő fel! Sürgősen változtass ezen,hagyd ott a jelenlegi párod!
16/16 A kérdező kommentje:
Hátha olvassa még valaki aki már ehhez hozzászólt... Tegnap döntött a párom,hogy el akar menni. Rosszul fogadtam a döntést és fáj is még most is. Sírok egésznap. Nem tudom mit tegyek. Próbáljam meg vele újra,hátha jobb lesz. És nem is tudom hogy hirtelen ez honnan jött neki,hogy el akar menni.
2008. szept. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!