Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom merjek e tovább lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom merjek e tovább lépni?

Figyelt kérdés
Van egy 1 gyermekes anyuka(elvált),akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak,de nem merek lépni mert ha az exem fölbukkanna nem tudom mit tennék.Így meg kezd már kínos lenni,és belőle sem szeretnék hülyét csinálni.Kívülállóként mi a jó?
2010. júl. 17. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
ha ennyire az exed hatása alatt vagy még akkor hagyd az anyukát!!
2010. júl. 17. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem zártad le az előző kapcsolatodat, ne kezdj újba!
2010. júl. 17. 18:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van,DE eltünik hónapokra aztán egyszer újra mellettem és azt hiszem minden rendben aztán így megy újra és újra,mikor eltünik nem is reagál semmire,és bennem egy világ dől össze
2010. júl. 17. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy 80as Paladin nem fél semmitől

(de még egy 60as Hunter se...)

2010. júl. 17. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Eltünik a csajod? Most ex? Mert akkor meg nem mindegy... Az élet megy tovább! Majd elgondolkodik, ha sz*rsz a fejére, és boldog leszel. Nehogymár ő irányítsa az életed. Szerintem őt hagyd, és vágj bele az új kapcsolatba.
2010. júl. 19. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen most épp ex,7 hónapja,de tavaly 1 év után felhívott korházba volt szanaszét törve balesete volt,persze rám számithatott,mikor felépült testileg lelkileg újra pattant,
2010. júl. 19. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd mindkettőt! Az anyukát azért mert miattad csak sérülni fog mert nem vagy túl az exen és csak szórakoznál vele meg a gyerekkel is ha pl megszeretne, az exed meg csak hülyére vesz. NEm volt más neki aki segítene,így téged kihasznált majd újból eldobott. Nem várhatsz életed végéig arra h talán eszébe jutsz 5 év múlva.
2010. júl. 19. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor ezen mit kell gondolkodni? Válasz az anyukát, azt a csajt meg felejtsd el. Nem lehet ennyire vak a szerelem, hogy nem bírod felfogni, hogy csak kihasznál.
2010. júl. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!