Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Merjek lépni vag ne?
nem kérdezted már azt meg korábban, csak máshogy megfogalmazva? nekem nagyon ismerősnek tűnik a sztori.
de amúgy igen, lépned kéne, pláne, ha szerelmes is vagy. és minél hamarabb.
Nem igazán tisztességes dolog, hogy megcsalod a párodat. Ezt nem ítélkezésből mondom, mert fiatalabb koromban én is tettem ilyesmit, de attól még rossz dolog, bűn marad.
Még akkor is, ha egyébként ő sem a legrendesebben bánik veled.
Nem írtad, hogy a férjed-e a gyermeked apja, és azt sem, hogy hány évesek vagytok.
Mindenesetre szerintem próbálj meg valami egyenes, gerinces megoldást választani. Amiből több is van, csak mindegyik nehéz.
1.) Nyíltan megmondod a párodnak, hogy vége. (A folyamatos felszarvazásnál azért ez jobb.)
vagy
2.) Bevallod neki, hogy megcsaltad, bocsánatot kérsz és megígéred, hogy sohasem fogod többé, és ezt be is tartod. (Ezzel fájdalmat okozol neki és lehet, hogy a kapcsolatnak így is vége lesz, mert ő fog szakítani)
vagy
3.) Nem vallod be neki, hogy megcsaltad, hanem ennek a lelki terhét egyedül viseled, de abbahagyod a megcsalását
Bármit teszel, szerintem nyíltan és egyenesen tedd meg, és úgy, hogy a saját hibáidért vállald fel a felelősséget
---
Ezenkívül valóban szem előtt kell tartanod a gyermeked érdekét. Ha úgyis fordul a helyzet, hogy szakítasz a pároddal, ami már a kicsi számára eleve rossz helyzet, akkor is engedd meg, hogy az apukája valóban az apukája lehessen, tehát 1.) ne mondj a gyerek előtt rosszakat róla 2.) engedd, hogy rendszeresen vele is lehessen
Becsületesség, bátorság, egyenesség, a saját bűnök belátása és megbánása az, ami előre tud vinni szerintem.
részben egyetértek a hosszú válasszal.
szerintem mindenképpen hiba lenne a mostani pasival maradni, de azt töredelmesen be kell vallani, hogy van már másik (úgyis ki fog derülni, felesleges titkolózni).
a gyereket sem szabad eltiltani az apjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!