Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szakítani a lehető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Hogy lehet szakítani a lehető legkorrektebb módon?

Figyelt kérdés
Még ma is mondtam-reagálva-a kérdésére, hogy szeretem, de már nem vagyok SZERELMES belé. Idősebb, mint én és nem akarom cserben sem hagyni, de már nem érzem azt, mint rég és mivel még soha sem szakítottam, ezért nem tudom, hogy fogjak bele. Nem akarom megbántani(pedig sajnos elkerülhetetlen lesz). Van valami hatásos és bevett módja a gyors,de hatásos szakításnak? ( nem akarom, hogy kárt tegyen magában, pedig kinézem belőle simán:( )
2010. febr. 8. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
takaroggyáááá!
2010. febr. 8. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
ugy h ha oszinte vagy
2010. febr. 8. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha gyorsan váltok el, akkor az mindkettőtöknek fájni fog. Szépen lassan, kicsit kevesebb közös program, kicsit egyhangúbb találkák, és akkor kevésbé lesz szar.
2010. febr. 8. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Az őszinteség a legegyenesebb.Sztem nincs annál rosszabb,mintha taktikázol és kétségek közt hagyod-attól sokkal jobban fog szenvedni.Állj oda elé,és mondd el neki.Amúgy meg ha attól félsz,h kárt tesz magában,akkor azon nem változtat a szakítás módja és sztem tényleg akkor fáj a legkevésbé ha őszinte és korrekt vagy.Egyet tudsz tenni érte:szakítás után mint barát,mellette állni.Egyébként fiú vagy vagy lány?Mennyi idősek vagytok?

20/L

2010. febr. 8. 16:47
 5/6 A kérdező kommentje:
24 Fiu és ő idősebb 5 évvel
2010. febr. 8. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is az őszinteségre szavazok! Jobb mintha hülyítenéd őt hetekig! Egyébként szerintem nincs tuti módszer, de talán ha semleges helyen mondod meg a frankót, akkor bárki elmehet amikor akar! Nincs az h nem tudod őt elküldeni, vagy nem akar magától elengedni! Erre jó lehet egy séta, vagy hasonló! Lehetőleg nem egy zajos, nyűzsgő hely, ahol kiabálnotok kell h halljátok egymást! Viszont a szakítás soha nem könnyű! Ne hagyd, h megzsaroljon azzal, h kárt tesz magában! Miután szakítottatok, hívd fel az egyik barátját, h menjen át hozzá, hogy ne maradjon egyedül!
2010. febr. 8. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!