Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találjuk meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találjuk meg a párunkat? Akit elvileg a nagy Ő-nek nevezünk?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyszer eljön....!Ez tuti!
2010. febr. 8. 13:59
 2/15 A kérdező kommentje:
és fehér lovon?
2010. febr. 8. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek az életed utolsó percében volna értelme, ha még addig sem találnád meg a párod. Keress, légy türelmes, jönni fog ;)
2010. febr. 8. 14:00
 4/15 A kérdező kommentje:
ez igaz van egy 35 éves szűz srác ismerősöm,ő is vár de hozzá képest én még csak fele annyit vártam:)
2010. febr. 8. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, h a nők miért képesek 30 évesen is a szőke herceget várni... És még a férfiak a későn érő típusok?
2010. febr. 8. 14:01
 6/15 kolosszus22 ***** válasza:
Általában a nőkre jellemző az efféle gyerekes és nevetséges szemlélet, hogy várják a tökéletes férfit, a nagy Ő-t!
2010. febr. 8. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert sok embernek akkora nagy az elvárása a másikkal szemben, hogy azt lehetetlen teljesíteni <mindkét nemre vonatkozóan>; ugyanakkor: aki elvár mástól valamit, előtte neki is tisztában kellene lenni önmagával. Ez a probléma alapja. Ja: és nem szabad görcsösen akarni dolgokat, mert akkor tuti a bukta. Azért fel a fejjel!:) (F/26)
2010. febr. 8. 14:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Talán én is mondhatom már azt, hogy a "megtaláltam a nagy ő-m" clubba tartozom, mert így érzem és tudom, hogy ő az. Mindennek el jön az ideje.
2010. febr. 8. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Lejjebb kéne adni az igényekből és elvárásokból,elvégre TE is ember vagy,Neked is vannak hibáid,miből gondolod,hogy nem éppen egy átlagos pasiban találod meg az Igazit?Lehet,hogy nem lesz BMW-je,vagy nem lesz diszkótulajdonos,nem jár majd öltönyben,és nem fog kicsit sem Brad Pittre hasonlítani.Csak attól még lehet,hogy úgy tud szeretni Téged,ahogy senkit.

Nézz körül a világban,suliban,munkahelyen,szórakozóhelyeken,utcán,buszon,akárhol.Csak akad valaki,akit Igazinak nevezhetsz később!

2010. febr. 8. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:
„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.” Popper Péter
2010. febr. 8. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!