Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy minnél több idő telik el a szakítás után, annál nehezebb visszaszerezni a párunkat?
Nagyon szeretem őt, bármit megtennék érte, rontani már nem ronthatok a helyzetemen, de megoldani azt meg tudnám. Mit tehetnék, hogy újra belém szeressen a volt barátom?
4 hónapja szakított, van még esélyem, vagy teljesen elfelejtett már?
Igen, ez valóban így lehet.
Mi 1 évet jártunk, de nagyon szeretem még őt. Vissza akarom kapni, de szakított, mert az utolsó 1 héten nem érezte a lángoló szerelmet(egy nagy veszekedés után) . :S
Mivel addig nagyon szerelmes volt, azt hitte, nem is szeretm már újra belém,és szakított. Én meg megőrülök, azóta nincs életem.
Amúgy 24 évesek vagyunk, a leírtak alapjánz talán kevesebbnek tűnünk, de elég labilis a volt barátom lelkivilága.
És szerinted mit kellene tennem, hogy visszakapjam?
Van ötleted? :)
Mert ha fiatalabbak lennénk, akkor nem jönne rá, hogy hülye volt?
Érdekes összefüggések ezek. :D
Mérlegeld, hogy tényleg annyira fontos-e, és minél objektívebben lehetőleg érzések nélkül.
Szakítás után én is vissza akartam szerezni, de most már kezdem úgy érezni hogy nincs értelme. Talán idővel ha eleget változunk lesz valami, addig max pár havonta egy telefon, szia-szeva mi van veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!