Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mind a ketten bolondítsák egymást mért jó ez nekik?
Az egyik barátnőm és egy srác már hónapok óta bolondítsák egymást, kacérkodnak a neten, és telefonon keresztül,de személyesen tuti nem találkoztak ez ügyben, tehát nem feküdtek le meg ilyenek!
Mind a ketten húzzák egymást. A srác orvos,a barátnőm pedig ápolónő és egyik sem szingli.
Egyszerűen nem bírják abbahagyni. Fiatalok egyidősek talán 1 év van köztük.
Én mint kivülálló személy, hogy beszéljem rá a barátnőmet, hogy ez nem fer dolog és abba kellene hagyni?
Szerintetek mért jó ez nekik?
bolondítják* így helyes :)
Nem kukacoskodásból javítottam ki.
Nah és akkor a lényeg, egyszerűen told le a barátnőd, hogy nem helyes, amit csinál, ill. hogy ezzel megbánt téged.
Kérdezd meg, hogy neki ez hogy esne fordított helyzetben, ha te bolondítanál egy lányt?
Én nem örülnék.
Jaaa, és a lány pasija ezt tudja?
Nem a te dolgod akkor, nem hiszem hogy tudnál hatni a lelkére, hiába vagy a barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!