Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mind a ketten bolondítsák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mind a ketten bolondítsák egymást mért jó ez nekik?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm és egy srác már hónapok óta bolondítsák egymást, kacérkodnak a neten, és telefonon keresztül,de személyesen tuti nem találkoztak ez ügyben, tehát nem feküdtek le meg ilyenek!

Mind a ketten húzzák egymást. A srác orvos,a barátnőm pedig ápolónő és egyik sem szingli.

Egyszerűen nem bírják abbahagyni. Fiatalok egyidősek talán 1 év van köztük.

Én mint kivülálló személy, hogy beszéljem rá a barátnőmet, hogy ez nem fer dolog és abba kellene hagyni?

Szerintetek mért jó ez nekik?

2015. jan. 22. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
izgalmas. ennyi
2015. jan. 22. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

bolondítják* így helyes :)

Nem kukacoskodásból javítottam ki.

Nah és akkor a lényeg, egyszerűen told le a barátnőd, hogy nem helyes, amit csinál, ill. hogy ezzel megbánt téged.

Kérdezd meg, hogy neki ez hogy esne fordított helyzetben, ha te bolondítanál egy lányt?

Én nem örülnék.

2015. jan. 22. 11:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj én nem a pasija vagyok, hanem az egyik barátnője! :D :D :D Mármint a leányzónak!
2015. jan. 22. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaaa, és a lány pasija ezt tudja?

Nem a te dolgod akkor, nem hiszem hogy tudnál hatni a lelkére, hiába vagy a barátnője.

2015. jan. 22. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudja! 2 éve vannak együtt.
2015. jan. 22. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Tipikus doktor-apolono kacerkodas.
2015. jan. 22. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól, mert nem találkoztak személyesen ez nagyon csúnya dolog, ha már átléptek egy bizonyos határt... Biztos egyiküknek a párja sem örülne a dolognak, ha kitudódna, és már pedig egyszer kifog, mert nem lehetetlen, hogy véletlen meghallja a másik fél a telefonbeszélgetést pl.
2015. jan. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!