Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ MOST MI AKAR LENNI?
1es te tudsz olvasni?
Nyugi nem komoly kicsit túl dramatizálod vannak büszke pasik no para, hiányzik de ez érthető
Nem akar tőled semmi komolyat, viszont tartalékban jó vagy szexre.
Szakíts vele te, ha nem akarod magad teljesen megalázni, illetve ha te sem csak addig tartod talonban, amíg jobb nem akad.
Bakker, hány évesek vagytok 16-17? Erre tippelnék, ha nem írtad volna a kocsit.
Az én párom, nemhogy buszozott anno, ha kértem, hogy jöjjön, ELKOCOKOTT hozzám 15km-erre.
Az ágyból azért én sem ugrasztanám ki, ha már lefeküdt. De hogy autó nélkül már nem is megy hozzád, az durva. Csak azért "van veled", hogy elmondhassa, van barátnője. No, meg hogy legyen kivel szexelni.
Ha neked lennék, kihajítanám. Nem kell állandóan a párunk valagában lenni, de vannak dolgok, amiket igen is megtesz az ember a szerelméért. Mondjuk buszozik egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!