Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne? Most akkor velem akar lenni vagy mi?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgetünk írta hogy a szülei beszélni akarnak velem. Mert valami problémájuk van velem , beszélgetésnél ki tértünk vagyis én a szakításra. De azt mondta hogy nem akar velem szakítani. Este még beszéltünk kérdeztem hogy akkor találkozunk e mondta hogy nem tudja. Mondtam okés akkor felesleges találkoznunk , azt mondta akkor szakítsunk. Beszélgetünk tovább meg kérdeztem miért akar velem szakítani , mert fél a csalódástól hogy megint össze törik a szívét. Nagyon nem szeretem ezt a határozatlanságot , meg kérdeztem tőle hogy mit akar. Velem szeretne lenni , nem akar szakítani. Nagyon kedves kis csaj fel töltötte a telefonomat is holnap meg valami tokot akar hozzá venni. Meg kérdezte hogy szeretem e hamburgert meg akar hívni. Ismerkedésünk elején azt mondta boldoggá akar tenni és el akar kényeztetni. Nekem nagyon úgy jön le mintha azt akarná hogy ne hagyjam el. Nagyon nem ismerem még elején vagyunk még.2015. jan. 16. 12:57
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nem ismerem elején vagyunk még.
2015. jan. 16. 12:59
3/4 anonim válasza:
Szeretne veled lenni és szeret is. Csak azért mondta a szakítást mer te is említetted. Azért kényeztet el mer nem akarja, hogy elhagyd. Én először eldönteném, hogy vele akarok-e lenni, ha igen akkor próbálj meg neki kedveskedni, de ha nem szeretnél vele lenni akkor mond meg neki mi hamarabb és próbáld meg finoman tálalni neki ezt mer ahogy olvastam neki már össze törték a szívét egyszer.
4/4 anonim válasza:
Szerintem szeret téged és ha te nem szeretnél vele lenni akkor finoman mond meg neki. Ha szereted udvarolj. (Tapasztalat mert lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!