Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely nő miért hiszi azt, ha egy huszonéves férfinak nem volt kapcsolata, azzal nem lesz jó a párkapcsolat és a szex?
Nem mondom, hogy minden nő így gondolkozik, mert sokaktól azt hallom, hogy abszolúte semmit se számít az, hogy volt előtte valakije, mert mikor újabb partnerük volt akkor is megkellet tanulniuk, hogy kinek mi a jó és ilyenkor semmisé váltak az exek.
Én csak azokat a nőket nem értem, akik így gondolkoznak, mert eléggé személyiség függő, hogy ki milyen mennyire figyelmes mennyire udvarias, milyen szexuális vágya van.
Most őszíntén tényleg azért volt szar velük a kapcsolat, mert előtettek nem voltak kapcsolatai és azért volt pocsék a szex? Nem azért mert inkább irritáló, buta személyisége volt? Ez gondolom másokra is jellemző.
Csak puszta érdeklődésből kérdezem. :D
18:
"Vannak olyanok is akik nem szeretnek ismeretlen nőket leszólítani"
Úgy érted nem nem szeretnek, hanem egyszerűen nem mernek :)
"Na meg nem mindenki akar kalandor lenni."
Ennek semmi köze a kalandorsághoz. Ha valaki sikereket akar, ahhoz próbálkoznia kell. Nem úgy megy, hogy az első lány akinél próbálkozol (akár baráti társaságon belül, akár ismeretlenül megszólítva) annál egyből sikered lesz, szerelmesek lesztek és a barátnőd lesz. Próbálkozni kell. Ahhoz, hogy valaki találjon mondjuk egy szerelmet, meg kell szólítani 30 nőt, abból 10 megadja a számát, abból randizom 8-cal, abból megcsókolok 6-ot, abból lefekszem 5-tel, abból szerelmes leszek egybe. Nem szoktam szerelmes lenni minden nőbe, akivel lefekszem. Ez nem így megy.
Minél több tapasztalatod van a nőknél, általában annál jobban tudod, hogy mit kell csinálni velük, hogy még jobban vonzódjanak hozzád. Vannak trükkök, dolgok, viselkedések, amikre csak tapasztalatszerzés után jöhetsz rá. Régen én is azt hittem, hogy minden "magától jön majd". De aztán elkezdtem tapasztalatot szerezni és egy csomó dologra jöttem rá, amikre valahogy "magától" nem.
"Tényleg? Akkor te miért nem éreztél még rá, hogy hogyan kell egyáltalán elindítani egy párkapcsolatot? Biztos a gonosz, csúnya, rossz nők tehetnek róla, hogy még az elkezdéséhez is gyökér vagy. Nyilván remekül menne élesben a mindennapokban, ha még elindítani sem tudod. Ugye?"
Nem volt valami rózsás a gyerekkorom, és nem olyan rég ért engem olyan tragédia család veszteség, ami depresszióssá céltalanná tett és igazán most érzem, hogy végre önmagam vagyok. Nem vagyok az a fajta típus aki lemegy szórakozóhelyre leissza magát totál részegre és "éli az életét", hanem keresek egy NORMÁLIS nőt, aki megértő nem ítélkezik nem olyan a gondolkodása, mint egy darab kőnek.
Őszíntén én nem vágyok arra, hogy úgymond instrukciókat rágjon a számba, ovodásnak kezeljen mert még nem volt semmilyen élményem, hanem szeretnék ráérezni az ízére magamtól és neki is élvezeteket nyújtani. Mint mondtam nem mindenki szeret random embereket leszólítgatni nem mindenkinek van ehez energiája és nem mindenki ilyen.
Úgy látom ezen az oldalon levagytok ragadva ennél az unalmas általánosító szövegnél, hogy amelyik férfi sok nővel volt az a király, akinek nem volt még az béna szar. Komolyan azt hiszitek, hogy csak ez a kéttípus létezik, mint a jófiúzás, rosszfiúzás olyan egyszerűek vagyunk, mint egy fadarab? Nem okoskodok csak zavar, hogy ennyien nem tudtok gondolkozni, ismeretlenül rányomtok valakire egy bélyeget és azt hiszitek milyen igazat mondtatok.
#21 Sok embernek van párkapcsolata akik nem leszólították az illetőt, hanem valahol összeismerkedtek, nem tudom miért ilyen hihetetlen ez.
Az, hogy nem egyből jön a szerelem azt már régóta tudom, idő kell hozzá.
Nézd fogd fel, hogy nem vagyok az a típus aki állandóan leszólítgatja és hülyíti a nőket én nem így akarok ismerkedni, tény és való még nem vagyok eléggé nyílt annyira, amilyen szeretnék lenni, de ötleteim vannak hogyan kezdjek el ismerkedni, és nem csak a sültgalambot várom, hogy a számba repüljön, mert tudom a semmitevéssel nem lehet semmit se elérni. Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindenkinek túl kell rajta lenni azon a tortúrán, amit írtál. Én nem akarok olyan nőt aki az alapján ítél, hogy mennyire vagyok tapasztalt, hanem az alapján, hogy milyen ember vagyok, ki vagyok, mik az értékeim. Ha ezt nézi inkább, hogy legyen minimum 2-3 kapcsolatom, mert szerinte totál béna leszek, ha nincs meg azt sajnálni tudom, hogy ennyire felületesen gondolkozik. A szex témába is vannak rengeteg ötleteim, hogy hogyan dobjam fel mível színezzem ki, hogy ne laposodjon el. De ha neki ott kezdődik a szex, hogy egyből jól megrakjam, akkor ugyancsak sajnálom, hogy semmi szexuális kultúrája sincs, DE akinek nem inge ne vegye magára.
utolsó
"Én is ezt gondolom, hogy tapasztalatlan pasival nem lehet jó a párkapcsolat és a szex"
Ez ugyanaz a rövidlátó hozzáállás, mint a munkaerőpiacon. Ott is elvárás, hogy legyen a jelentkezőnek tapasztalata. De az senkit sem érdekel, hogy pont emiatt a hozzáállás miatt nem lehet tapasztalatot szerezni, hiszen az esélyt sem adják meg, mert nem tapasztalt.
így olyan emberek maradnak a rendszeren kívül, akik akár túl is nőhetnének a rendszer kegyeltjein. Tehát ez hozzájárul a kontraszelekcióhoz. Ami persze sosem lesz nyilvánvaló, hiszen amiről nem tudsz, az nem is létezik, így vágyni sem tudsz rá.
25: szerintem ezt nem lehet összehasonlítani. Egy tapasztalatlan pasinak mindig akad a végén, aki beadja neki a derekát. Sőt, vannak nők, akik kifejezten imádják betörni a férfiakat, vagy elvenni a szüzességüket, vagy tanítani őket. Én ismerek is ilyen nőt, 30-as, jól karban tartott, mindig fiatalabb pasija van, és volt már nem egy, akinek ő volt az első.
De még ha nem lenne számukra ilyen nő, akkor sem gondolnám másképp a dolgot, és nem áldoznám fel magam, hogy "na jó, akkor én leszek, aki megszánja őket", mert egyszerűen nekem nincs arra se igényem, se felesleges időm, hogy betanítsam a tapasztalatlan férfiakat, arra, hogyan kell viselkedni egy párkapcsolatban, meg úgy jó alaposan megdugni egy nőt. Aki ezt szereti, ráér, igényli, tegye, én nem fogom, és nincs is erre szükségem, mert mindig akad bőven tapasztalt is a horgomra.
25:
Ez szerintem is hülyeség. Én 20 évesen is szűz voltam, de akkor valahogy mégis találtam lányt, akivel lefeküdjek. Képzeld el hogy szűz voltam, de a 4. randinkon lefeküdtünk ettől függetlenül. Persze a lánynak nem mondtam el, hogy szűz vagyok. Szóval lehet találni azért nőt idősebben is. Csak ne reklámozd hogy még szűz vagy. (És nem, nem fog kiderülni sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!