Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Némely nő miért hiszi azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némely nő miért hiszi azt, ha egy huszonéves férfinak nem volt kapcsolata, azzal nem lesz jó a párkapcsolat és a szex?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy minden nő így gondolkozik, mert sokaktól azt hallom, hogy abszolúte semmit se számít az, hogy volt előtte valakije, mert mikor újabb partnerük volt akkor is megkellet tanulniuk, hogy kinek mi a jó és ilyenkor semmisé váltak az exek.

Én csak azokat a nőket nem értem, akik így gondolkoznak, mert eléggé személyiség függő, hogy ki milyen mennyire figyelmes mennyire udvarias, milyen szexuális vágya van.

Most őszíntén tényleg azért volt szar velük a kapcsolat, mert előtettek nem voltak kapcsolatai és azért volt pocsék a szex? Nem azért mert inkább irritáló, buta személyisége volt? Ez gondolom másokra is jellemző.

Csak puszta érdeklődésből kérdezem. :D

2015. jan. 20. 18:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%

"alfahím mit takar? hogy legyen határozott a pasi és legyen kellően magabiztos?"

Egy szóval kifejezve:nőcsábász kell a nőknek... dugógép.

2015. jan. 20. 18:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Az egyik nő ezt írta nekem privátban:

"Valahogy ez belénk van programozva, hogy a rosszfiúkat szeretjük. És nem mindig bízunk meg bennük. Sőt, szinte soha, és egy szavukat se hisszük el, de mégis ő kell nekünk, mert pontosan tudja, hogy hogyan kell elcsavarni egy lány fejét. Ahogy a fiúkat is az a lány vonzza, aki nem kaphat meg, néha ezzel a lányok is így vannak :/"

2015. jan. 20. 18:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

max annak,megfelelő a nőcsábász,aki maga se akar normális kapcsolatot. vagy szerelmes és naív szerencsétlen,és reménykedik,hogy a pasi majd megváltozik..egy ideig remél,aztán ha jól pofára esik észheztér(het).

különben ne már..egy nő,aki kapcsolatot szeretne, az nem ilyen pasit fog akarni maga mellé hosszútávra.

2015. jan. 20. 18:33
 14/27 A kérdező kommentje:

"Ha még sosem vezettél autót életedben, akkor miért gondolják rólad, hogy ha hirtelen beülsz egy kocsiba, akkor balesetet fogsz okozni?

Na, vajon miért?"

De b...meg mi köze van egymásnak az autóvezetés és a párkapcsolat? Két különböző dolog. A kapcsolatokra rákéne érezni, aki erre csak úgy képes, hogy úgymond tapasztalatokat gyűjt azzal alapból gond van. Nem tudom felfogni, hogy a tapasztalatlanság miért van köszönő viszonyban a bénasággal, mert csak egy minimális ész kell ahhoz, hogy ne okozzon valami kínosat a partnerének.

2015. jan. 20. 18:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
aha, akkor én rosszul lettem programozva. vagy csak tanultam a hibámból,mert futottam bele ilyen pasiba(is). na többet nem kell.
2015. jan. 20. 18:35
 16/27 A kérdező kommentje:
Észrevettem azt is, hogy az ilyen nőkkel általában valami gond van, mert az okosabb nők ilyeneken nem akadnak fent, sőt még talán örülnek, ha normális az illető, nem egy mártír. Én csak tapasztalatból írom ezeket.
2015. jan. 20. 18:38
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez, amit írtál, hülyeség:

"abszolúte semmit se számít az, hogy volt előtte valakije, mert mikor újabb partnerük volt akkor is megkellet tanulniuk, hogy kinek mi a jó és ilyenkor semmisé váltak az exek. "

Egy férfi aki már kezdeményezett az életében 500 nőnél, abból megszerezte 50 nő telefonszámát, abból randizott 30 nővel, abból csókolózott 20 nővel, abból lefeküdt 15 nővel, abból kapcsolata volt 10 nővel és abból volt egy pár szerelme, ezerszer jobban ért a nőkhöz, kapcsolatokhoz és úgy általában ahhoz hogyan tegye boldoggá a másikat.

Hülyeség, hogy minden korábbi tapasztalat lenullázódik egy teljesen új embernél. Az emberek nem ennyire egyedi, megismételhetetlen kis hópelyhek, mint azt te hinni szeretnéd.

Ismerkedni, nőt találni és boldoggá tenni azt sokkal könnyebb egy tapasztaltabb, mint egy tapasztalatlanabb férfinak általában. Egy férfi önmagához képest minél tapasztaltabb, annál sikeresebb is.

2015. jan. 20. 18:55
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem értek veled egyet. Vannak olyanok is akik nem szeretnek ismeretlen nőket leszólítani, inkább baráti társaságból ismerkednek vagy összejövetelen meg egyéb hasonló helyen. Na meg nem mindenki akar kalandor lenni.

Általában azokkal van gond, akik a tapasztalatlanságuk miatt paráznak, ami nekik inkább árt, mint használ és ha összekerülnek egy nővel, akkor persze, hogy bénázik, ha az van a fejébe, hogy mit kéne csinálnom mi lesz ha nem fogom elkápráztatni, ahelyett hogy inkább ellazulna és letojná az előéletét.

Tapasztalatlansággal komolyan csak akkor szúrhatná el, ha eddigi életét föld alatt töltötte volna el és életébe nem látott volna nőt, na ilyenkor tényleg baj lenne, de egy átlag embernél, nem érez rá hogy hogyan viselkedjen szerintem elég ritka.

2015. jan. 20. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:

"De b...meg mi köze van egymásnak az autóvezetés és a párkapcsolat? Két különböző dolog."

A túrót. Mindkettőt ugyanúgy meg kell tanulni, be kell gyakorolni. Ugyanúgy technikái vannak, ugyanúgy ésszel kell csinálni. Sőt, igazából egy párkapcsolatot sokkal nehezebb elvezetni, mint egy autót.

"A kapcsolatokra rákéne érezni"

Tényleg? Akkor te miért nem éreztél még rá, hogy hogyan kell egyáltalán elindítani egy párkapcsolatot? Biztos a gonosz, csúnya, rossz nők tehetnek róla, hogy még az elkezdéséhez is gyökér vagy. Nyilván remekül menne élesben a mindennapokban, ha még elindítani sem tudod. Ugye?

"aki erre csak úgy képes, hogy úgymond tapasztalatokat gyűjt azzal alapból gond van."

Veled van gond alapból. Okoskodsz a saját buta fejed után, nulla tapasztalattal, és mikor nem működik a hülyeséged, akkor másokat okolsz a kudarcért. Mindenki hibás (a többi férfi meg az összes nő), csak te nem, a saját kudarcodért.

"Nem tudom felfogni, hogy"

Na látod, ez a te bajod, édesapám! Hogy nem tudod felfogni.

2015. jan. 20. 19:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Lányként nem lesz túl népszerű, amit gondolok. Véleményem szerint sem ezen múlik, ha nem nagyon sok minden máson. (Nyilván mem mindegy, hogy miért nem volt kapcsolata, de ha normális oka van, akkor nem ez számít.) Egy kapcsolatban - jó esetben - a felek amúgy is össze kell csiszolódjanak, mert mindenkinek más jó, persze, ha az egyik félnek csak a saját kielégülése fontos, akkor más a helyzet. Egyéjszakás kalandnál viszont egyértelműen hátrány lehet a nulla tapasztalat.
2015. jan. 20. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!