Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért látnak minden tartós kapcsolatba örök időkre szóló együttlétet? A férfiak miért racionálisabbak?
Én mindig úgy láttam, még ha szerelmes voltam is (na jó, talán életem pár legszerelmesebb hetét leszámítva), hogy összejövünk egy lánnyal, együtt leszünk valameddig, amíg ki nem szeret az egyik a másikból, vagy meg nem unja az egyik a másikat, ami jó esetben sok év is lehet, aztán elválnak az útjaink.
Már 15-16 évesen úgy voltam vele, hogy a kapcsolatok nem tartanak örökké, mert ezt apukám is elmagyarázta. A legközelebbi férfi barátaim sem élnek álomvilágban, ők is hozzám hasonlóan látják a dolgokat. A lányokon viszont mindig azt láttam, hogy ha komoly kapcsolatba lépnek, akkor már azt tervezik egyből, hogy milyen lesz az idők végezetéig együtt lenni a másikkal.
Családot alapítani és gyerekeket majd olyan 30-35 éves koromban szeretnék és ott azért reménykedem benne, hogy együtt tudunk maradni majd a feleségemmel valamelyikünk életének a végéig, de az 50%-os válási rátával azért rózsaszín illúzióim sincsenek. 50%.
De azt is írtam, hogy a család, a gyerekek, a továbbra is meglévő vonzalom és közös érdeklődések attól még összetarthatnak egy házasságot örökre (ahogy teszik is, mióta csak létezik házasság).
Ezt már írtam a 15-ös válaszban.
Szeretet: Amit a családtagjaid, gyerekeid, legközelebbi barátaid iránt érzel, vagy a házastársad iránt, ha már régóta vagytok együtt.
Szerelem: Ez valahogy más. Durvább, keményebb. Mint egy drog. Nagyon akarod a másikat, nagyon szereted, állandóan rá gondolsz.
Hagy ne kelljen részletesebben elemeznem a szerelmet.
Vigyázz. Ne keverd össze a szerelmet a fellángolással.
Nem olyan durva dolog azért a szerelem. :) Én inkább azt mondanám, hogy szerelmes vagy amikor vágysz a másik társaságára, hiányzik és boldog vagy amikor találkoztok.
Lehet te eddig fellángolást éreztél lányoknál.
#27 12:16-osnak igaza van
Úgymond normális lesz az érzés, beletartozik a hétköznapjaidba, így csak akkor érzel hiányt ha nincs ott az akit szeretsz. :)
Többnél is volt már ilyen, hogy azt mondták, hogyha velük van a párjuk olyan normális az egész, de ha elmenne tudják, hogy nagyon hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!