Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért látnak minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért látnak minden tartós kapcsolatba örök időkre szóló együttlétet? A férfiak miért racionálisabbak?

Figyelt kérdés

Én mindig úgy láttam, még ha szerelmes voltam is (na jó, talán életem pár legszerelmesebb hetét leszámítva), hogy összejövünk egy lánnyal, együtt leszünk valameddig, amíg ki nem szeret az egyik a másikból, vagy meg nem unja az egyik a másikat, ami jó esetben sok év is lehet, aztán elválnak az útjaink.

Már 15-16 évesen úgy voltam vele, hogy a kapcsolatok nem tartanak örökké, mert ezt apukám is elmagyarázta. A legközelebbi férfi barátaim sem élnek álomvilágban, ők is hozzám hasonlóan látják a dolgokat. A lányokon viszont mindig azt láttam, hogy ha komoly kapcsolatba lépnek, akkor már azt tervezik egyből, hogy milyen lesz az idők végezetéig együtt lenni a másikkal.

Családot alapítani és gyerekeket majd olyan 30-35 éves koromban szeretnék és ott azért reménykedem benne, hogy együtt tudunk maradni majd a feleségemmel valamelyikünk életének a végéig, de az 50%-os válási rátával azért rózsaszín illúzióim sincsenek. 50%.

2015. jan. 17. 22:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

2 kérdést ha megengedtek.

-Miért olyan fontos a hölgyeknek a házasság?( egy papír + egy arany-gyémánt gyűrű ami az elválás baromira megnehezíti)

-Hány olyan embert ismersz a 100-ból aki azt mondja hogy szerelmes a másikat? (itt nem a friss házasok hanem az 5-10+ éve együtt élőkre gondolok)

2015. jan. 17. 23:10
 12/30 anonim ***** válasza:

1. kérdés: nem feltétlen fontos

2. kérdés: biztosan nem sok de a te saját életedben miért nem lehetne olyan? miért nem törekednél arra? miért lenne jó neked azt gondolni hogy 10 év múlva már nem vagytok szerelmesek egymásba? lehet hogy néha unni fogjátok egymást, veszekedtek stb.. de ezeken kívül számtalanszor több mindent megad az érzés, hogy ott vagytok egymásnak és szeretetet éreztek egymás iránt. Minen x-edik év egy új kihívás és szembe kell vele szállni.

2015. jan. 17. 23:14
 13/30 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

Kérdező, mint láthattad előbb nem láttam el jelzővel egyik fajta elképzelés táborát sem. Mindenki szíve joga, hogy hogyan éli a saját életét.

A baj csak azzal van, mikor valaki úgy áll hozzá, ahogy te... Tehát te kvázi tudatosan átvered a lányokat nyugodt szívvel, ráérsz akkor színt vallani, mikor lelépni készülsz. Az, hogy utána a lány mennyit szenved, az az ő baja.

Kérdező, te férfinak tartod magad? Mert én nem tartalak annak. Ahhoz gerinc is kéne.

2015. jan. 17. 23:14
 14/30 anonim ***** válasza:

12-es.

Én szerelemről és nem szeretetről kérdeztem.

Ha pedig nem feltétlen fontos akkor sok nő miért van érte annyira oda?

2015. jan. 17. 23:16
 15/30 A kérdező kommentje:

Amúgy azért említettem a házasságot, mert ha két ember szerelmes egymásba és alapvetően összeillenek, akkor ez a szerelem érzet pár év alatt maximum úgy is elmúlik. Nincs olyan hogy 5-10 év után is ugyanúgy szereted akivel vagy, mint a legelején.

De ha alapvetően összeilletek továbbra is és vonzódtok egymáshoz, akkor ezek, plusz a közös gyerekek és az egyéb közös, családdal kapcsolatos dolgok azért összetartják a kapcsolatotokat még elég hosszú ideig.

2015. jan. 17. 23:21
 16/30 anonim ***** válasza:

Nyilván az a lángoló szerelem dolog egy idő után átalakul szeretetté.

A lényeg az, hogy tiszteled-e annyir a másikat, hogy kitartasz mellette, és ha rosszabbra fordulnak a dolgok nem elfutsz hanem próbálod megjavítani a dolgokat.

Hány éves vagy kérdező?

2015. jan. 17. 23:32
 17/30 anonim ***** válasza:
Így is van általában kedves kérdező. :) De tulajdonképpen csak én is fel szeretném tenni a kérdést, hogy miért nem lennénk szerelmesek egymásba 20 év után is? Erre én is keresem a választ, mert nyilván látom, hogy hogy állnak ehhez az emberek, meg mi az amit látunk stb. De ha a gondolkodásán változtatna mindenki és érezne szerelmet a másik iránt ennyi idő után? Mert mégis miért nem iránta éreznéd, mikor ennyi időt együtt töltöttetek? Vagy ti férfiak, hogy tudnátok képesek szeretni, de más nőbe beleszeretni. Miért nem lehet a sorsban hinni?
2015. jan. 17. 23:34
 18/30 A kérdező kommentje:
25 éves. Azért jutott eszembe, mert mostani éveimben vagyok kb. félúton ott az életemben, hogy csajozni kezdtem és hogy családot alapítok, tehát ennek a kettőnek tartok terveim szerint kb. a felénél.
2015. jan. 17. 23:34
 19/30 anonim ***** válasza:

De olyan felfogással nem lehet családalapítást tervezni se mint a tied.

Családalapítással a gyerek is együtt jár, legalábbis nálam igen.

De így nem lehet mint ahogy te felfogod, hogy talán majd 20 év vége lesz...

2015. jan. 17. 23:40
 20/30 A kérdező kommentje:

17:

Mert statisztikák, kutatások, tudományos felmérések bizonyítják, hogy a leglángolóbb szerelmek is véget érnek néhány év után. Ez nem sors, hanem biológia, kémia inkább a szememben, amit racionálisan meg lehet magyarázni.

19:

Nem tudom. Ezt a nézőpontot részben apukámtól örököltem és még ő is együtt van anyával.

2015. jan. 17. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!