Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell mindig az a pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig az a pici plusz?

Figyelt kérdés

Szeretnék újra érzeni valaki iránt, de nem jön össze. Hiányzik mindig az a pici plusz érzés.

Becsapni nem akarok senkit, hogy utána meg ha jönne valaki akiben ott van, akkor lépjek és akit elhagyok megbántsam.

Elmúlik ez az érzés utáni vágy idővel, ahogy öregszünk, ahogy bölcsebbek leszünk?

32N

2015. jan. 17. 21:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, a szenvedély amit pluszban ad. Azt nem lehet megjátszani, az őszinte és belülről jön. Mint a "pici plusz".

Igen, én is így gondolom, hogy ettől is lehet igazi egy kapcsolat. Sok apró és komolyabb helyzeten átsegített már, hogy volt.

2015. jan. 17. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:
most egy olyan dolgot hallottam, h be kell mesélni kb. magadnak, és sikerülni fog a dolog. :) nem tudom, h működik-e, de egy okos kiscsaj mondta, majd kipróbálom. :) sőt többen is, vmi Titok könyvben is van ez talán
2015. jan. 18. 00:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát köszi! :)

Bár más témában, de hallottam én is már erről a mit és hogyan vonzunk be ha akarunk. Ha így lenne, már lehet régen lenne új párom és tudom is, hogy ki! :D

Azért lehet még egy próbát megér! :))

2015. jan. 18. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:

ha semmi nem jön össze, akkor engem bevonzhatsz. :D

de tényleg, nem kell aggódni, meglesz az, amit szeretnél, csak tenni is kell érte, pl. egy levél kezdésnek jó lesz nekem :D

2015. jan. 18. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!