Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig az a pici plusz?
Szeretnék újra érzeni valaki iránt, de nem jön össze. Hiányzik mindig az a pici plusz érzés.
Becsapni nem akarok senkit, hogy utána meg ha jönne valaki akiben ott van, akkor lépjek és akit elhagyok megbántsam.
Elmúlik ez az érzés utáni vágy idővel, ahogy öregszünk, ahogy bölcsebbek leszünk?
32N
2#-es vagyok.
Férfiként örülök ,hogy vannak még ilyen nők akik nem ugranak bele csak úgy egy kapcsolatba. Eddigi tapasztalataim pont az ,hogy majdnem mind1 ki, csak legyen valaki mellettem. Az ilyet sosem tudtam megérteni, hiszen úgy gondolom ,hogy ebből lesz később a válás is.
Egyszer elkövettem én is ezt a hibát.
Sokáig vártam, de nem jött olyan aki iránt érezném a plusz vonzalmat és belementem egy kapcsolatba, mert emberileg nagyon megszerettem. Majd néhány év múlva jött valaki és mentem.
Megbántam nagyon, hogy éveken keresztül rosszul nem helyesen vele voltam, mert azzal, hogy végül mentem, megbántottam valakit akit nagyon szerettem. Még akkor is ha végig tudta, mert sosem titkoltam, hogy hiányzik valami.
Én is egyszer elkövettem azt a hibát, hogy szerettem egy pasit, de nem szerelemmel. Annyira tiszta volt a lelke, hogy szinte már fájt. De hiányzott valami, az a plusz, a szikra, ami a felrobban akkor, ha két szenvedéllyel teli ember találkozik. A szerelemre pedig minden ember vágyik.
33Nő
Akár én is írhattam volna, mert pont annyi idős vagyok, mint te. :-)
A kérdésedre válaszolva: nem múlik el ez a vágy, mert anélkül nem teljes a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!