Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérdemli ezt a "büntetést"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli ezt a "büntetést"?

Figyelt kérdés

Multhéten legnagyobb hóban költöztem.Párom vállalta hogy költöztet,pedig anyámék is megtették volna.Össszepakoltam,kocsit szinig,induljunk első körrel...erre elkezdett hisztizni,hogy mennyire hülye vagyok,hogy ilyenkor kell költözni,ő legszivesebben hazamenne,össze fog törni az imádott kocsija,látni se akar többet,majd amikor áthurcolkodtunk,közölte,hogy ezért orál jár,sok és végig,mert ő megérdemli...de olyan hangnemben,mint egy k.rvával...

együtt vagyunk 3 éve,sosem beszélt velem igy,hirtelen felidulásból ki is dobtam...sirva könyörögte vissza magát (sosem sirt még senki előtt...)

visszafogadtam,szex is van,de orál nulla,egyszerüen nem tudom magam rávenni hogy bekapjam...pedig előtte minden szex alkalmával volt...

most hiába kéri,nem tudom megtenni,csak az jut eszembe hogy hogy volt képes ugy beszélni velem...

ő ezt ugy veszi,hogy ezzel büntetem...

22/L (25/F)

2010. febr. 7. 11:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
másfél hétnél járunk,szex van sok,orál nulla...kezd szenvedni,és egyfolytában békitget...
2010. febr. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!