Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérdemli ezt a "büntetést"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli ezt a "büntetést"?

Figyelt kérdés

Multhéten legnagyobb hóban költöztem.Párom vállalta hogy költöztet,pedig anyámék is megtették volna.Össszepakoltam,kocsit szinig,induljunk első körrel...erre elkezdett hisztizni,hogy mennyire hülye vagyok,hogy ilyenkor kell költözni,ő legszivesebben hazamenne,össze fog törni az imádott kocsija,látni se akar többet,majd amikor áthurcolkodtunk,közölte,hogy ezért orál jár,sok és végig,mert ő megérdemli...de olyan hangnemben,mint egy k.rvával...

együtt vagyunk 3 éve,sosem beszélt velem igy,hirtelen felidulásból ki is dobtam...sirva könyörögte vissza magát (sosem sirt még senki előtt...)

visszafogadtam,szex is van,de orál nulla,egyszerüen nem tudom magam rávenni hogy bekapjam...pedig előtte minden szex alkalmával volt...

most hiába kéri,nem tudom megtenni,csak az jut eszembe hogy hogy volt képes ugy beszélni velem...

ő ezt ugy veszi,hogy ezzel büntetem...

22/L (25/F)

2010. febr. 7. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Egy darabig, mondjuk egy hétig OK. Ha sokáig nem csinálod, akkor ő fog otthagyni.
2010. febr. 7. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
mennyi ideje volt ez? am sztem teljesen jogos, nem vagy a k*vája,hanem az egyenrangú partnere. de sztem beszélgessetek még arról hogy mért mondta,mi vette rá hogy így beszéljen veled. lehet h ha megbeszélitek és értelmes magyarázatot ad,akkor minden megint a régi lesz
2010. febr. 7. 11:23
 3/11 A kérdező kommentje:

ma egy hete volt ez

miért? mert én költözni akartam,nem akarta hogy más költöztessen ha már ő a párom,aztán rájött hogy tul csuszik,de már muszáj volt átvinni,mert letelt a határidő

háttér? még nem sikerült 100%ig átnvelni,hogy egyenjoguság van,sajnos ugy nevelték,hogy a férfinak mindig igaza van,és a nő kiszolgáltatott,meg a nőnek a konyhában a helye...exe egy 8 általánost végzett fejethajtó csendes lány volt,ő engedte ezt a stilust,én lassan diplomás értelmiségi önállő nő vagyok,aki ezt nem türi meg...

2010. febr. 7. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
ne szállj el attól hogy diplomád lesz, semmivel nem fogsz többet érni, ha meg ezzel fogsz pattogni a párodnak hogy márpedig te értelmiségi önálló nő vagy, tényleg nagyon önálló leszel :D
2010. febr. 7. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ott hibáztál, hogy visszafogadtad
2010. febr. 7. 11:51
 6/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok elszállva,csak nem középkorban élünk,hogy a férfi mondd vmit,a nő meg megteszi
2010. febr. 7. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
valóban nem középkor, de egy laza pipát nem ér meg hogy költöztetett a nagy hóban hidegben?
2010. febr. 7. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
biztos megérdemli, de nem parancsra
2010. febr. 7. 12:00
 9/11 A kérdező kommentje:

máskor kérés nélkül is megkapta,max egy elbűvölöbb mosoly kellett,és bárhol bármikor

de parancsszora nem megy,nem igy kell az ember párjával beszélni...

2010. febr. 7. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
En se tudnam tobbet megtenni neki, sot en vissza se fogadtam volna! mit kepzel? mert, ha viccesen mondta volna az mas...de igy
2010. febr. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!