Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírjam neki amit gondolok vagy sem?
Sziasztok!
Leírok inkább mindent mert akkor érteni fogjátok.
Van egy srác akit szilveszterkor megismertem, csókolóztunk táncoltunk és akkor még nem tudtuk hogy lesz-e ennek az egésznek folytatása.
Másnap megbeszéltük, hogy a sok korkülönbség miatt meg azért mert aránylag messze lakunk egymástól nem lenne jó egy kapcsolatot kialakítani.
Viszont minden nap beszélgettünk, lelkiztünk, és még a chat-en keresztül is túlságosan jól működött köztünk a kémia. Neki már nagyon régóta nem volt olyan lány az életében aki ennyi mindent indított volna el benne, én meg egy totálisan szörnyű kapcsolaton vagyok túl. Így mindkettőnknek szüksége van a másikra, hogy segítsük egymást és mindketten teljesen őszinték vagyunk egymással. Olyan dolgokat mondunk el a másiknak amiket alapvetően senkinek sem tennénk.
Nos.. múlthéten szombaton találkoztunk. Én erőltettem a találkozást, ő azért nem akart mert tudta, hogy győzni fognak a testi vágyaink, én pedig beleegyeztem a dologba, hisz ekkora testi vonzalmat nem igazán váltott még ki belőlem senki. Lefeküdtünk egymással, gondolom ezt nem kell hangsúlyoznom és egyikőnknek sem volt deficites a találkozás, mindketten jól éreztük magunkat. Utána lévő nap már nem írt rám, én pedig azért nem akartam ő rá, mert megbeszéltük, hogy kapcsolatra egyikőnknek sincs szüksége, azt, hogy meg még mit hoz a jövő nem tudjuk, lehet találkozunk lehet nem.
Beszélgetni most is beszélgetünk mindenféléről... a köztünk lévő dolgok úgymond már nem jönnek fel, amit kicsit sajnálok, mert ha más nem a szex az nagyon is jó lenne.
Nos a kérdés... megírjam neki mit gondolok, vagy azzal csak abba ütköznék bele amit alapvetően is megbeszéltünk, hogy túlzásba nem visszük, nem szokunk hozzá ezekhez a dolgokhoz és majd meglátjuk mit hoz a jövő. Amit pedig pontosan gondolok az az, hogy nem bántam meg, hogy lefeküdtünk, sőt nagyon élveztem, viszont zavar, hogy nekem úgy tűnik már nem is érdeklem úgy. A rossz kapcsolatomra ítélve már megint úgy érzem, hogy csak elrontottam az egészet.
Mit javasoltok?
A lényeg röviden: te valójában akarod ezt a kapcsolatot (még ha úgy is, hogy közben azt mondjátok, hogy ez nem is igazi kapcsolat - talán, hogy ne kelljen hűségesnek lenni, vagy hogy ne kelljen félni, hogy tönkremegy) miközben ő valóban úgy gondolja, hogy nem szeretne ebbe belegabalyodni mélyebben.
Írd meg neki, legalább tiszta víz lesz a pohárban.
Igen valóban nem bánnám ezt a kapcsolatot, de ezt már túl tárgyaltuk, hogy neki most nem menne valamint lehet nekem sem, nem tudom, igazából az biztos, hogy valahol óriási szükségem van most rá... és még a gátak is ott vannak, hogy például itt van ez a korkülönbség meg pláne rossz.. plusz még sok más dolog.
Tulajdonképpen ha nem is kapcsolatot, de egy időnként összejárogatós, bartság extrákkal dolgot nagyon el tudnék viselni. Viszont ahhoz még túl fiatal vagyok, hogy tudjam ezt hogyan szokás, úgymond meg kell, hogy tanuljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!