Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt pasimmal már 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittusss1 kérdése:

A volt pasimmal már 2 éve hogy vége a dolognak de azóta is minden eggyes nap gondolok rá. Miért van ez?

Figyelt kérdés
3 gyönyörű évet töltöttünk eggyüt.azóta is gondolok rá.néha hiányzik.és azóta sem tudom magam öszeszedni.próbálkoztam pasikkal de nem megy.csak idegesítenek.nem javul a helyzet.ugy érzem nem lessz több szerelem az életemben. :(
2015. jan. 4. 01:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Saját magad megválaszoltad a kérdésed. Hiányzik neked. Ez ellen nincs mit tenni
2015. jan. 4. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezen én is és mindenki átment már. Még nem találtad meg azt a fiút aki komolyan tudna hatni rád. Na meg gondolom a volt pasid alapján keresed az újt ami nagy hiba.
 3/11 anonim ***** válasza:
újat*
 4/11 anonim válasza:
majd találsz valakit aki elfeledteti veled nyugi
2015. jan. 4. 02:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi idő volt?
2015. jan. 4. 02:10
 6/11 A kérdező kommentje:
1-ess szerintedd keressem fel.?beszéljek vele?
2015. jan. 4. 02:21
 7/11 anonim válasza:

fél év volt kb

mindig ha az eszembe jutott akkor a negatívumokat szedtem elő vele kapcsolatban és így egy idő után megutáltam :D

2015. jan. 4. 02:26
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem jutottál el agyban oda,hogy elfogadd, hogy tényleg végleg vége van. De ha nincs senkije akkor nem veszíthetsz semmit azzal ha felkeresed
2015. jan. 4. 02:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok? Gondolom oka volt. Gondolj arra, ami miatt nem működött a dolog, és hidd el, (tapasztalatból mondom) hogy újra és újra rossz vége lenne.
2015. jan. 4. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó tapintott rá a lényegre.....miért lett vége a dolognak? Ki kezdeményezte, hogy vége legyen?
2015. jan. 5. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!