Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem láttam semmilyen Star Wars-ot, Gyűrűk urát és egyéb alapműnek nevezett filmeket. Fiúk, ti ismerkednétek ilyen lánnyal?
21-esnél a pont!:)
Én a kapcsolatunk elején viccesen közöltem a barátommal, hogy vessen meg, de nem láttam ezeket az 'alapműveket' és a frász kitör attól, hogy valaha is megnézzem őket.
Most ott tartunk, hogy a Hobbitot akarjuk megnézni a moziban, amihez ismerni kéne a Gyűrűk urát, tehát miatta(de az én kezdeményezésemre!:D) megnézem vele az előzményeket...:D De ha rámtukmálta volna az elején, akkor valószínűleg makacsságból már csak azért sem néztem volna meg, nehogy már egy film alapján ne akarjon.(bár egyezik az ízlésünk minden másban)
Én nagyon ritkán nézek filmet, párom meg viszonylag sűrűn, mégis működik a kapcsolatunk lassan másfél éve. Van sok minden más, amiben kiegészítjük egymást.
25/n
sztem a Sztárvársz sokkal inkább alapmű, mint a Gyűrűk ura, de jó mind :)
Sötétnek nem nevezném, sztem pl a Mátrix sokkal sötétebb hangulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!