Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem láttam semmilyen Star...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem láttam semmilyen Star Wars-ot, Gyűrűk urát és egyéb alapműnek nevezett filmeket. Fiúk, ti ismerkednétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Őszintén nem is nagyon mozgatja a fantáziámat, hogy mi lehet ezekben a filmekben, nem az én stílusom.
2015. jan. 14. 15:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mivel én jó ízlésű filmrajongó vagyok így szeretem, ha olyan csajjal hoz össze a sors aki zsenge kezdő ebben, mert így egyfelől sokat filmezhetünk aminek kb. sosem filmnézés a vége :-), másfelől a jobbnál jobb ajánlataimat megtekintve a katartikus pillanataiban leesik számára, hogy fontos élvezet a vizuális művészet, így felfedeztetek vele egy számára új szórakozást, aminek következtében az ázsióm emelkedik. Eddig legalábbis mindig ez volt a forgatókönyv :-)
2015. jan. 14. 17:10
 22/24 anonim ***** válasza:

21-esnél a pont!:)

Én a kapcsolatunk elején viccesen közöltem a barátommal, hogy vessen meg, de nem láttam ezeket az 'alapműveket' és a frász kitör attól, hogy valaha is megnézzem őket.

Most ott tartunk, hogy a Hobbitot akarjuk megnézni a moziban, amihez ismerni kéne a Gyűrűk urát, tehát miatta(de az én kezdeményezésemre!:D) megnézem vele az előzményeket...:D De ha rámtukmálta volna az elején, akkor valószínűleg makacsságból már csak azért sem néztem volna meg, nehogy már egy film alapján ne akarjon.(bár egyezik az ízlésünk minden másban)

2015. jan. 14. 17:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán nézek filmet, párom meg viszonylag sűrűn, mégis működik a kapcsolatunk lassan másfél éve. Van sok minden más, amiben kiegészítjük egymást.

25/n

2015. jan. 14. 17:35
 24/24 Költőnő? ***** válasza:

sztem a Sztárvársz sokkal inkább alapmű, mint a Gyűrűk ura, de jó mind :)

Sötétnek nem nevezném, sztem pl a Mátrix sokkal sötétebb hangulatú.

2015. jan. 16. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!