Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem láttam semmilyen Star...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem láttam semmilyen Star Wars-ot, Gyűrűk urát és egyéb alapműnek nevezett filmeket. Fiúk, ti ismerkednétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Őszintén nem is nagyon mozgatja a fantáziámat, hogy mi lehet ezekben a filmekben, nem az én stílusom.
2015. jan. 14. 15:10
1 2 3
 11/24 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Mindenkeppen.kep johet priviben
2015. jan. 14. 15:16
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Filmeknél csak akkor van gond ha túl nagy az eltérés a 2 fél között...

Teszem azt ha az egyik francia művészfilmeket szereti a másik meg odavan Edem Szándler és Robsnájder "poénbombáiért".

De ott a személyiség is brutál különböző.

2015. jan. 14. 15:16
 13/24 Katolikus plébános ***** válasza:
44%

Star Wars az alap de a gyűrüs film az szerintem nem annyira....

Emígy az sem jó ha a csaj egész nap a PAX tévét nézi...

2015. jan. 14. 15:18
 14/24 A kérdező kommentje:

Az ilyen sötét, háborús, lövöldözős filmeken kívül mindent megnézek.

Azokat a szuperhősös filmeket sem ismerem, amikről mostanában annyit hallani.

2015. jan. 14. 15:22
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem az alábbi személyek filmjei vannak kizárva: A.Sandler, R.Schneider, K.James, J.Carrey (kivéve a nagyon régiek)...

2015. jan. 14. 15:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem
2015. jan. 14. 15:28
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Aki nem látta a Star Wars-ot nem érdemli meg hogy éljen.

22/L

2015. jan. 14. 15:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezekben a filmekben elég nagy tanítás rejlik, ha lehámozod róluk a filmes réteget és önmagukban is megcsodálod őket. Az nem túlzottan érdekel, hogy nem láttad őket, csak hogy előre ítélkezel felettünk.
2015. jan. 14. 15:31
 19/24 opened paradise ***** válasza:

17-es

Imádlak! :D

Amúgy szerintem nem lenne az.

De ha a Vissza a jövőbét se látta,akkor letagadom,hogy ismerem :D

2015. jan. 14. 15:32
 20/24 anonim válasza:
Ha tetszel valakinek az utolso dolog lesz amire gondol veled kapcsolatban hogy miert nem lattad a star warsot.De egyebkent ezeket meg megnezheted barmikor ha ugy esik de mondjuk ha durvan feltekenykedo elkenyeztetett suttyo vagy az elobb fog zavarni barkit aki szeret ...
2015. jan. 14. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!