Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem láttam semmilyen Star Wars-ot, Gyűrűk urát és egyéb alapműnek nevezett filmeket. Fiúk, ti ismerkednétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Őszintén nem is nagyon mozgatja a fantáziámat, hogy mi lehet ezekben a filmekben, nem az én stílusom.2015. jan. 14. 15:10
1/24 anonim válasza:
Persze, ez csak pozitív, én sem szoktam nézni ilyeneket, sőt igazából abszolút semmit :)
2/24 anonim válasza:
Akkor miket láttál? Remélem nem ilyen válasz fog érkezni hogy hájszkúlmjúzikelt, tvájlájtot mg a vámpírtaplók sorozatot.
3/24 anonim válasza:
Mivel egy kapcsolatban nem árt, ha van valami közös érdeklődési kör is. Ezért azt mondanám, hogy nem biztos, hogy ismerkednék veled. Van viszont olyan dolog, amivel helyre tudnád hozni.
5/24 anonim válasza:
Én sem szeretem ezt a két felsoroltat :D . Inkább Alien és Predator párti vagyok a sci-fi -kről van szó.
6/24 anonim válasza:
Ez nem feltétlen egy kizáró ok, de azért érdekelne, hogy akkor miket szokott nézni. Egyébként meg nem akkora gond, max. filmekről nem nagyon beszélünk.
7/24 anonim válasza:
Ja bocs..#5 vagyok
17/L
már csak viszonyítás képpen felhozom :D
8/24 anonim válasza:
Hát nekem a Gyűrűk Ura a kedvenc filmem. De nem zavarna, max annyi hogy ez a téma kilőve :)
9/24 anonim válasza:
Miért ne? Még ha rajongó lennék sem akkora dolog ez.
10/24 anonim válasza:
Tv-t se nézek meg filmeket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!