Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, mitől leszünk szerelmesek valakibe?
Utolsónak címzem, hogy nem igaz, tarthat tovább is, csak dolgozni kell rajta...
Én egyre szerelmesebb vagyok a férjembe, már 4 éve...
Ahogy az első mondta:ez puszta kémia.
Akárcsak az állatoknál,mi is érzékenyek vagyunk bizonyos szagokra,főleg a másik test szagára...ezért van,hogy valakiundorodik az egyiktől,de a másiktól nem,vagy nem annyira...
Sorolhatnám még a külső FONTOS tényezőket ,de nem lenne elég sorom.
A lényeg annyi,hogy mi is állatok vagyunk,csak fejlettem aggyal...mi is szagolunk,tapintunk,látunk.Ezek mind mind az állatoknál is fontosak a párválasztás során.
És uccsó előttinek üzenem,hogy bizony igaza van,a szerelem 2 évnél tovább nemigen tart,főleg nem mindkét félnél...egy idő után már csak a másikra való támaszkodás/megszokás/tisztelet ,vagy akár mindhárom fog dominálni...
Konkrétan a házasságról beszélek...ha nem is az elejéről,de egy idő után a szerelem átalakul ezekké...ilyen az élet.
f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!