Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért, mitől leszünk szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, mitől leszünk szerelmesek valakibe?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk belső tulajdonságai miatt, mivel a külső nem számít ugyebár. De most akkor ennyiből minden kedves, udvarias, okos emberbe beleszeretnénk. És van is olyan, hogy valaki nagyon rendesen bánik velünk meg tényleg tökéletes, de mégse tudjuk szerelemmel szeretni. Miért? Akkor mi az amitől szerelmesek leszünk? Amikor a gyomrunkban érezzük a szívünket, és remeg kezünk-lábunk...
2010. febr. 6. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az engem is érdekelne, állandóan csak átb@sszák a búrámat
2010. febr. 6. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
A szerelem érzését az evolúció a szaporodás miatt alakította ki.Ez az érzés általában 1,5 legfeljebb 2 évig tart.
2010. febr. 6. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsónak címzem, hogy nem igaz, tarthat tovább is, csak dolgozni kell rajta...

Én egyre szerelmesebb vagyok a férjembe, már 4 éve...

2010. febr. 6. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy az első mondta:ez puszta kémia.

Akárcsak az állatoknál,mi is érzékenyek vagyunk bizonyos szagokra,főleg a másik test szagára...ezért van,hogy valakiundorodik az egyiktől,de a másiktól nem,vagy nem annyira...

Sorolhatnám még a külső FONTOS tényezőket ,de nem lenne elég sorom.

A lényeg annyi,hogy mi is állatok vagyunk,csak fejlettem aggyal...mi is szagolunk,tapintunk,látunk.Ezek mind mind az állatoknál is fontosak a párválasztás során.

És uccsó előttinek üzenem,hogy bizony igaza van,a szerelem 2 évnél tovább nemigen tart,főleg nem mindkét félnél...egy idő után már csak a másikra való támaszkodás/megszokás/tisztelet ,vagy akár mindhárom fog dominálni...

Konkrétan a házasságról beszélek...ha nem is az elejéről,de egy idő után a szerelem átalakul ezekké...ilyen az élet.

f/16

2010. febr. 6. 22:28
 15/16 anonim válasza:
Ha puszta kémia, azt mivel magyaráznák a tudósok, hogy pl 6hónap vagy akár 1 év után leszel valakibe szerelmes?
2011. febr. 20. 23:52
 16/16 anonim válasza:
Valami anyag keletkezik a testedben talán a szívednél vagy az agyadnál.
2012. márc. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!