Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt valam, mért nem érzem már?
1 éve tetszik egy Srác..amikor a közelembe volt a szivem majd kiugrott a helyéről,imádtam amikor puszit ad,hebegtem-habogtam előtte,na meg néha jól betuttam magam előtte égetni..10 napja járunk,már nem érzem ezeket,csak bárhol hozzám ér csikis,meg ráz a hideg annyira jó érzés,szivesen ölelgetném meg puszilgatnám egész nap,alig birom ki a hétvégét,amikor nem találkozunk,imádom az illatát,boldog vagyok mellette..stbstb.Miva velem?????
mért nem ugrik ki a szivem a helyéről amikor vele vagyok(pl)?
szerintem ez normális.
nem lehet állandóan 1000 fokos lángon égni
de ugyanakkor azt írod hogy jó vele,akkor mi a baj?
gondold el a szervezetednek sem lenne jó ha mindig 180 lenne a vérnyomásod a szíved meg 144 verne /perc
légy vele boldog és kész
jah azt elfelejettem,hogy 2 hete pont vmi csajjal beszélgetett msn en..másolta nekem h mit ír..én meg annyira féltkeny voltam,hogy sírni is elkezdtem..:)
amikor elmondta h bejövök neki akkor a mosolyt nem lehetett letörölni a fejemről..és remegtem :)
Csak Furinak találom,hogy már nem érzem azt amit kb 2 hete még igen.
Imádom a srácot,csak azt hittem,hogy eltüntek ezek az érzékek akkor a szerelem is kihült..most már biztos vagyok magamba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!