Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történt valam, mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt valam, mért nem érzem már?

Figyelt kérdés

1 éve tetszik egy Srác..amikor a közelembe volt a szivem majd kiugrott a helyéről,imádtam amikor puszit ad,hebegtem-habogtam előtte,na meg néha jól betuttam magam előtte égetni..10 napja járunk,már nem érzem ezeket,csak bárhol hozzám ér csikis,meg ráz a hideg annyira jó érzés,szivesen ölelgetném meg puszilgatnám egész nap,alig birom ki a hétvégét,amikor nem találkozunk,imádom az illatát,boldog vagyok mellette..stbstb.Miva velem?????

mért nem ugrik ki a szivem a helyéről amikor vele vagyok(pl)?

2010. febr. 6. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
beleuntála várakozásba és már nam érdekell anyira jo vele meg minden de már lenyugoddt az érzelem
2010. febr. 6. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem ez normális.

nem lehet állandóan 1000 fokos lángon égni

de ugyanakkor azt írod hogy jó vele,akkor mi a baj?

gondold el a szervezetednek sem lenne jó ha mindig 180 lenne a vérnyomásod a szíved meg 144 verne /perc

légy vele boldog és kész

2010. febr. 6. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
a lángolás előbbutübb mindenkinél elvész, főleg hogyha megkapta már azt akit akart.
2010. febr. 6. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

jah azt elfelejettem,hogy 2 hete pont vmi csajjal beszélgetett msn en..másolta nekem h mit ír..én meg annyira féltkeny voltam,hogy sírni is elkezdtem..:)

amikor elmondta h bejövök neki akkor a mosolyt nem lehetett letörölni a fejemről..és remegtem :)

Csak Furinak találom,hogy már nem érzem azt amit kb 2 hete még igen.

Imádom a srácot,csak azt hittem,hogy eltüntek ezek az érzékek akkor a szerelem is kihült..most már biztos vagyok magamba :)

2010. febr. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!