Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vágytok néha másra a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágytok néha másra a párotok mellett? Velem történt valami, azóta kicsit furcsán érzem magam. (lent)

Figyelt kérdés
Elég bonyolult és hosszú lesz... 1 éve együtt vagyunk a barátommal, nagyon szeretjük egymást. Nyáron nem volt itthon egy hétig, akkor én a tesóm haverjaihoz elmentem, meghívtak főzni. Ott megismertem egy srácot, akivel 1x már találkoztunk, de nem beszéltünk még. Állítólag ő belém szeretett, ezt a srác mondta (nevezzük x-nek) szóval ezt x mondta annak a társaságnak ahol voltam. Akkor én még nem tudtam ezt, és mivel aznap, amikor elmentem erre a főzésre nem tudtam mivel hazamenni, ezért felajánlotta, hogy hazavisz. De mivel ő ivott, megbeszéltük h lefekszik aludni egy kicsit utána hazavisz kocsival. Nekem nem volt hol aludnom így hát győzködött h aludjak nála, nem akartam belemenni először, de utána mindenki győzködött és na jó, hát belementem(arra gondoltam, ha már ő visz haza, én meg mondjuk egy lánynál alszok, akkor amikor visz haza akkor a lánynak az egész családját verjem fel?:S ) Amikor náluk voltunk (gondolhattam volna) nyomult rám, ölelgetett stb.ugyanis egy ágyban feküdtünk. De nem engedtem neki semmit, mindig rászóltam stb. Aludtunk, utána hazavitt, nem volt semmi még csók se. Ezt a dolgot nagyon megbántam, úgy éreztem, mintha megcsaltam volna a barátom, mert mégiscsak ott aludtam egy másik pasinál (ebből a sztoriból semmit nem tud a barátom). Azóta x felvett msn-re (folyamatosan bókol, ami zavaró, de már mondtam neki h hagyja abba) elkérte a telefonszámomat (én hülye meg is adtam neki), időközben azonban eléggé megkedveltem, mint barátot, de úgy érzem egy kicsit talán vonzódok is hozzá (de a barátomat szeretem, és nem csalnám meg és ezt nem csak úgy mondom, hanem tényleg így is van). Hétvégén volt egy buli itt ahol én lakom, és ez a társaság is eljött. Én amikor megláttam x-et akkor úgy megörültem neki, hogy a nyakába ugrottam (volt már a fejemben :S ) és ezt ő lehet, hogy egyértelmű jelzésnek vette, pedig nem annak akartam szánni. És nem akarok hozzá még csak vonzódni se, mert olyan rossz érzésem van már, mintha azt kellene titkolnom, hogy megcsalom a barátom, közben nem. A barátom nem is ismeri ezt a társaságot, és azt se tudja,hogy én ismerem őket. Attól félek, mi lesz ha egyszer sor kerül erre, és megkérdezi, honnan ismerem őket? Akkor mit mondok, mert mégse mondhatom, hogy hát amíg nem volt itthon én elmentem velük bulizni, és ott aludtam az egyik pasinál. Akkor egyértelműen azt hiszi, hogy megcsaltam (én is ezt vonnám le ebből, a barátom pluszban még nagyon féltékeny is). Mitévő legyek? Nem szeretném elmondani a barátomnak, mert már leírtam, hogy azt hinné megcsaltam. Viszont x-szel se szeretnék összeveszni, mert megkedveltem már. Tudom, hogy ezt akkor kellett volna átgondolnom, amikor az az este volt, de már késő. Tisztára össze vagyok még mindig zavarodva mert nem tudom mi legyen pedig ez az ottalvós dolog már kb 1,5 hónapja volt. Megőrülök, mit csináljak?
2009. okt. 21. 21:34
 1/8 Andrewka ***** válasza:
Szerintem valld be a barátodnak. MEséld el részletesen h mi volt és mit éreztél/érzel. Ha szeret és megbízik benned hinni fog neked
2009. okt. 21. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Elhiszem h ideges vagy de magadnak kerested a bajt. Egyáltalán ha van barátod h mersz másik pasinál aludni???

És ha a párod tenné ezt? Hmm? Az h esne?

Jobban jársz nem mondod el neki, mert tutira kidob, és hát meg is érdemled. Ne nagyon járj abba a társaságba, azzal az x-el meg jobban jársz ha megszakítod a kapcsolatot. Bár sztem neked jól esik a közeledése.

Eléggé úgy viselkedsz mint aki nem tudja mit akar. Gondold át mi a fontosabb, x vagy a párod.

2009. okt. 21. 21:47
 3/8 anonim válasza:
sztem meg rakd a gép elé a barátod és olvasd ezt fel neki, ez így 100%-os sztem :D
2009. okt. 21. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a tiszta őszinteség a legjobb út mindig. Magaddal szemben is, azzal szemben is, akivel vagy. Azóta vonzódsz xhez, amióta aggódsz amiatt, amit tettél vele, még ha semmi sem volt, de azóta gondolsz rá annyit. És emiatt a barátod egyre többször emlékeztet a bűntudatodra, még ha nem is tettél "semmit". Egyenes út az érzelmi átbillenéshez...

Szerintem ha szereted a Párod, akkor ha sok időt töltesz egy társasággal, akkor oda elviszed őt is, bemutatod, Együtt lesztek a társaság részei, ismerje és kedvelje meg őt is az, aki Téged kedvel, mert igy tud örülni a Te örömödnek is. Légy korrekt, mindig az a legjobb bármi is lesz a vége, de ha a hangodon érzi a Párod, hogy az vagy, és hogy őt szereted, könnyebben fog megbocsátani Neked. Ha egyből nem is, és mérges is lehet rád, de helyrejön, ha átgondolta, és ha tudod biztositani őt, hogy mit érzel Iránta, és hogy sose fogsz többet ilyet csinálni, a saját belső értékrended szerint. Erre kellett volna az elején is hallgatni, Te is igy véled, ezzel tudnád szerintem helyretenni magadban is ezt a helyzetet.

2009. okt. 22. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Chuck Norrisra
2009. okt. 22. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Először döntsd el magadban, hogy nagyon szereted-e a párodat, és tényleg fontos-e ő neked.

Én úgy veszem észre, hogy igen.

Ha igen, akkor viszont állítsd le x-et, de sürgősen! Igazából nem kell semmit sem tenned, csak ne beszélj vele telefonon, ne válaszolj az sms-eire, ne bulizzatok együtt.

Ezt meg kell tanulnod, hogy hogyan mondj határozott nem-et. Ugyanis sztem a pasik többsége nem hagyja abba, ha csak gyengén tiltakozol, nem veszi figyelembe, hogy mér jópár nemet mondtál neki.

Ha nem sikerül, ill. ha rossz a lelkiismereted, akkor viszont beszéld meg pároddal a dolgot. Mondd meg neki, hogy te nem akarsz semmit sem x-től, és akkor sem akartál semmit, ő erőszakoskodott.

JA!! FONTOS dolog! Nőben nincs barátság, meg haverság. Teljesen jogos, ha párod nem tűri el x-et a közeledben ezek után. x-nek tetszik-e vagy sem, de mennie kell a lecsóba.

Gondolkozz már!

Inkább a szerető barátodat, párodat bántanád meg, mint egy pár hete megismert idegent???

És az csak a te hibád lenne, ha véletlen a pasik egyszer egymásnak esnének mondjuk miattad, mert bizonytalankodsz! Neked kell elrendezni a dolgokat, meg az embereket magad körül!

2009. okt. 22. 00:58
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez csúnya dolog volt
2009. okt. 22. 16:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a kedvességeteket.. Mindenkinek igaza van egy kicsit, sőt..igen, nagyon szeretem a barátom és nem szeretném ha veszekedésbe esetleg valami rosszabb dologba torkollna ez az egész :( Ezért azt hiszem azt a tanácsot fogadom meg hogy megpróbálok tényleg nemet mondani. Valahogy le kell állítanom x-et ez igaz, mert nem lesz így jó vége.. És akik azt mondták, hogy az őszinteség a legfontosabb nekik is igazuk van de ebben a helyzetben elég nehéz.. Mert ismerem a barátom és ezt nem hiszem h megbocsátaná nekem. Legközelebb majd előre gondolkodok.. Köszönöm :)
2009. okt. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!