Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel szakít veletek a barátnőtök.
Akkor miért isszátok le magatokat ?
MI a jó abba ?
Magyarázzátok már el..
2010. febr. 6. 20:44
1/12 anonim válasza:
leisszuk magunk oszt jön a másik ott rögtön xĐ
2/12 anonim válasza:
ki kérem magamnak én pl egyik szakításom után sem ittam le magam.
de amúgy ez egy pótcselekvés lehet,az alkohol tompítja az embert.
3/12 anonim válasza:
Nem iszok alkoholt, nem élek semmilyen káros szenvedéllyel, helyette ha ilyen történik, akkor én leginkább szétverem a kezem.
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval az is egy pótcselekvés..sosem fogom megérteni a férfi logikát..
2010. febr. 6. 21:02
6/12 A kérdező kommentje:
Egy pasi is sírhat, és miben jobb ?
2010. febr. 6. 21:10
7/12 anonim válasza:
Tudod miért?
Mert addig sem gondol a régi barátnőjére, aki aznap mondta ki, hogy húzzon a fenébe.
Egy szakítás után, ha szerette a lányt, másra nem tud gondolni. Az alkohol segít.
Ennek ellenére én sem iszok, és nem is sírok, ilyenkor eléggé visszahúzódott vagyok, és általában 1-2 hétig alig beszélek bárkivel.
8/12 anonim válasza:
Pedig logikus; szakítás után az ember felejteni akar, és amíg iszik (pláne ha haverokkal), addig is elfelejti és jobban érzi magát.
9/12 A kérdező kommentje:
utána meg ugyanolyan sz*r..
2010. febr. 6. 22:34
10/12 anonim válasza:
én lány vagyok de ugyanezt csinálnám. alkohol segit :D és ha választhatsz h szakitás után x napig vagy x+1 napig depizzen akkor inkább x nem ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!