Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért csináljátok ezt?
Oda mész szép magabiztosan "Hello! Xy vagyok! Észre vettem, hogy nagyon nézel, figyel ez nincs ám ingyen. Kárpótolhatnál azzal, hogy megadod a stzámod!:)"
vagy valami ilyesmi. (hiretelen ez jutott eszembe) A lényeg légy magabiztos kérdezd meg tőlle, hogy mit akar..:D
Mikor nem látott senkivel, nézett mert tetszettél neki, Mikor Pasival látott akkor nézett, de nem köszönt mert látta h "pasid van" (lehet h nem a pasid nemtom, ha nem az akkor is másik pasi)...nem köszönt mert vagy megillette a dolog vagy a tipikus "ha nem szeretsz akkor énse" dolog...
Aztán másnapra újra köszönt neked, mert addigra "kitisztult" az esze és újra nézett. Aztán már ha "leszar" akkor az lehet annak a jele h megunta ezt a dolgot mert nem csak nézelődni kell hanem beszélni is. Vagy fél a csalódástól mivel már lehet azt gondolja h van pasid....
Remélem nem nagyon érthetetlen. xD Mentségemre szóljon h 1 napja vagyok fenn.
Vagy pedig kicsit félénk, mulya a fiú. Akkor ha tetszik neked oda kell menni és neked kell kezdeményezni. Ha attól félsz nem lesz közös téma, akkor mindíg ott a vissza kérdezés. Hogy, miért? és míg válaszol kigondolhatsz egy újabb kérdést
Ha néz téged akkor lehet h bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!