Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Barátommal együttvagyunk 3éve és többször szóbajött az eljegyzés,esküvő,gyerek téma. Általában anyósomék hozták fel a témát.

Beszélgettünk erről a párommal kettesben itthon(együtt élünk) aztán aztmondta,hogy ő nem akar elvenni avagy ő nem szererne házasodni.

Hülyeségnek tartja..Aztán rákérdeztem,hogy ez ugye még változhat-e nála,arrapedig azvolt a válasz,hogy nem.

Nem erőltetek semmit,meg nem várom el tőle,hogy azonnal megkérje a kezem vagy hasonlók..csak nemtudom miért ilyen.

Engem nem szeret/nem akar vagy mi lehet a gond?

N

2015. jan. 14. 01:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra gondoltál már, h esetleg házasság nékül élné le veled az életét?
2015. jan. 14. 01:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze gondoltam.Én viszont szeretnék esküvőt..de mint írtam nem erőltetném.
2015. jan. 14. 01:42
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Miért olyan fontos azaz esküvő? Ha meg véget ér a nagy love csak a baj van.
2015. jan. 14. 01:48
 4/8 anonim ***** válasza:

én házasságellenes vagyok, téged nem értelek

minek neked a nagy felhajtás... ha veled akar lenni, akkor nem a ceremónia számít

biztos feltűnési viszketegség...

2015. jan. 14. 01:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Házasodni nem akar, egyébként miért olyan fontos az? Leginkább csak adózási és jogi szempontból van hatása.
2015. jan. 14. 02:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Mert úgy neveltek,hogy ez egy fontos dolog.

De persze nem mindenkinek fontos.

Azért köszi a válaszokat.

2015. jan. 14. 02:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A szüleim is eszerint éltek aztán kiderült, hogy nem megy. Én már szabados gondolkodású vagyok tanulva a hibájukból.
2015. jan. 14. 02:10
 8/8 anonim ***** válasza:

szép dolog az esküvő, de lehet, h ez okozza sok ember szétválását is, úgy értem, h megvan az esküvő, és olyankor már azt hiheti a két fél, h bármit megengedhet magának, legalábbis ezt gondolom, h ezzel csak rontani lehet két fél együtt élésén. mondom ezt úgy, h anyámék 31 éve házasok, de sok dolgon mentek keresztül, teljesen megváltoztatja sztem az embereket, olyat is hallottam, h aki nem változik meg fullosan emberként, az tuti beteg.

de igazából mi is az értelme tényleg egy házasságnak? ezt csak a vallás, vagyis inkább az egyház nyomta belénk valszeg, semmi szerepe nincs úgy érzem, csak meg lehet keresztelni a gyereket, bár én egyházellenes is vagyok, szóval ez hosszú mese lenne. :D

2015. jan. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!