Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Barátommal együttvagyunk 3éve és többször szóbajött az eljegyzés,esküvő,gyerek téma. Általában anyósomék hozták fel a témát.
Beszélgettünk erről a párommal kettesben itthon(együtt élünk) aztán aztmondta,hogy ő nem akar elvenni avagy ő nem szererne házasodni.
Hülyeségnek tartja..Aztán rákérdeztem,hogy ez ugye még változhat-e nála,arrapedig azvolt a válasz,hogy nem.
Nem erőltetek semmit,meg nem várom el tőle,hogy azonnal megkérje a kezem vagy hasonlók..csak nemtudom miért ilyen.
Engem nem szeret/nem akar vagy mi lehet a gond?
N
én házasságellenes vagyok, téged nem értelek
minek neked a nagy felhajtás... ha veled akar lenni, akkor nem a ceremónia számít
biztos feltűnési viszketegség...
Mert úgy neveltek,hogy ez egy fontos dolog.
De persze nem mindenkinek fontos.
Azért köszi a válaszokat.
szép dolog az esküvő, de lehet, h ez okozza sok ember szétválását is, úgy értem, h megvan az esküvő, és olyankor már azt hiheti a két fél, h bármit megengedhet magának, legalábbis ezt gondolom, h ezzel csak rontani lehet két fél együtt élésén. mondom ezt úgy, h anyámék 31 éve házasok, de sok dolgon mentek keresztül, teljesen megváltoztatja sztem az embereket, olyat is hallottam, h aki nem változik meg fullosan emberként, az tuti beteg.
de igazából mi is az értelme tényleg egy házasságnak? ezt csak a vallás, vagyis inkább az egyház nyomta belénk valszeg, semmi szerepe nincs úgy érzem, csak meg lehet keresztelni a gyereket, bár én egyházellenes is vagyok, szóval ez hosszú mese lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!