Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Szakítottunk a pasimmal 5 hónap után, én is ezen állásponton voltam (bár ezt nem mondtam neki) , de ő kezdeményezte. Kulturáltan megbeszéltük, majd mintha mi sem történt volna beszélgettünk erről arról.
Majd elkísért a melóhelyemig és csókot adott mikor elköszöntünk. Ezen meglepődtem, hisz előtte dobott.
Majd később felhívott, hogy ott van a környéken, kimegyek e egy picit? Kimentem, beszélgettünk egy 5 percig, átlagos dolgokról, .. majd elköszöntünk és megint megcsókolt. Szerintetek mégis miért?
Sajnálat? Bűntudat? Lelkiismeret furdalás?
Szokás hatalma. :)
Valószínűleg ez még neki kell és nem tudja elkülöníteni magában.
Valóban furcsa, de kérdezz rá legközelebb.
Egyébként ha közös megegyezéssel szakítottatok akkor miért csókoltál vissza? :)
Nem csókoltam vissza, inkább csak hagytam ... váratlanul ért
.. meg azért még jól esett :)
De ez kis szájra csók volt, bár éreztem hogy a nyelve már megindult ...
4- igen, ez hihető is lenne és jó a meglátás, ... más esetben
Mert mi épp a szex miatt szakítottunk, mert ritkán élveztem el(eleinte még igen) és ő megunta/felidegesítette ezen magát.
Úgy állította be mintha én lennék "ilyen" béna és macerás, hogy nem tudok elmenni. Közöltem hogy ilyen még senkinél nem volt. Meg nem mindegy az ő hozzáállása sem. Azt éreztem hogy már nem kíván, ... talán mert mindig csőd lett a vége. Így nekem sem volt kedvem belekezdeni sem. Mentegetőzött hogy ő minden megtett, (ami tőle tellett, ami nem volt túl sok,számomra kevés .. de ráhagytam, ne küszködjöünk,erőltessük), de egy dolog akarva csinálni, vagy akaratlanul.
Szexet leszámítva jól elvoltunk :)
És akkor ennek tudatában, ... miért csókolt akkor meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!