Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a pasimmal 5 hónap után, én is ezen állásponton voltam (bár ezt nem mondtam neki) , de ő kezdeményezte. Kulturáltan megbeszéltük, majd mintha mi sem történt volna beszélgettünk erről arról.

Majd elkísért a melóhelyemig és csókot adott mikor elköszöntünk. Ezen meglepődtem, hisz előtte dobott.

Majd később felhívott, hogy ott van a környéken, kimegyek e egy picit? Kimentem, beszélgettünk egy 5 percig, átlagos dolgokról, .. majd elköszöntünk és megint megcsókolt. Szerintetek mégis miért?

Sajnálat? Bűntudat? Lelkiismeret furdalás?

2014. dec. 29. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
megcsalt
2014. dec. 29. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szokás hatalma. :)

Valószínűleg ez még neki kell és nem tudja elkülöníteni magában.

Valóban furcsa, de kérdezz rá legközelebb.

Egyébként ha közös megegyezéssel szakítottatok akkor miért csókoltál vissza? :)

2014. dec. 29. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem csókoltam vissza, inkább csak hagytam ... váratlanul ért

.. meg azért még jól esett :)

De ez kis szájra csók volt, bár éreztem hogy a nyelve már megindult ...

2014. dec. 29. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Feszegeti a határokat, kísérletezik azzal, hogy mi az amit megtehet, és mi az amit már nem tűrsz, mondom ezt férfiként. Ha már nem is akar barátnőjének, továbbra is szeretne megtartani olyan haver csajnak, akit időnként megkereshet egy kis szexre. (Sok a kiegyensúlyozatlan nő, aki könnyen manipulálható, belemegy ilyen önérzetes nőhöz méltatlan viszonyba.) Ez ma elég tipikus.
2014. dec. 29. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:

4- igen, ez hihető is lenne és jó a meglátás, ... más esetben

Mert mi épp a szex miatt szakítottunk, mert ritkán élveztem el(eleinte még igen) és ő megunta/felidegesítette ezen magát.

Úgy állította be mintha én lennék "ilyen" béna és macerás, hogy nem tudok elmenni. Közöltem hogy ilyen még senkinél nem volt. Meg nem mindegy az ő hozzáállása sem. Azt éreztem hogy már nem kíván, ... talán mert mindig csőd lett a vége. Így nekem sem volt kedvem belekezdeni sem. Mentegetőzött hogy ő minden megtett, (ami tőle tellett, ami nem volt túl sok,számomra kevés .. de ráhagytam, ne küszködjöünk,erőltessük), de egy dolog akarva csinálni, vagy akaratlanul.

Szexet leszámítva jól elvoltunk :)

És akkor ennek tudatában, ... miért csókolt akkor meg??

2014. dec. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!