Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?!
A napokban szingli lett a párom exbarátnője, amikor megtudta a párom, lehetrtt látni rajta,hogy ő ennek örül.még tapsolt is -.-
Aztán azóta mindig belémköt,hogy hogy nézek ki,mi van rajtam,meg abba is hogy mit hogyan csinálok...
Azt még hozzátenném hogy a csaj egy pénzes(ebb) pasiért hagyta ott,lassan már 5éve..
Mi 3éve együtt vagyunk,és fogalmam sincs arról hogy mégis mi a sz_rt csináljak..
N
Ez nem olyan dolog ami miatt békén kellene hagynod. Mert sajnos ennek így olyan látszata van, hogy ő még mindig oda van azért a nőért és most gondolkodik, hogy mi is legyen kettőtökkel.
Számomra az eseted első hallásara elég aggasztónak tűnik.
Én is voltam már így... :/ Hát nem aggasztalak hogy mi lett velünk...
Szerintem az van hogy téged is szeret,mert ha nem így lenne nem bírt volna 3 évig veled lenni.Viszont valamicskével jobban vonzódik a másik nőhöz.
Mindenesetre próbálj nagyon a kedvében járni,próbáld elvinni programokra,főzz neki finomat,szexeljetek jó sokat...stb.Próbálj te a jobb lenni! Sok sikert!
Bármit csinálok, soha nem leszek elég jó.
Hiába főzök,megcsinálok mindent, akkor is aztmondja h lusta vagyok..
Eléggé gondolkozok rajta hogy mit csináljak,hogy kezeljem ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!