Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt most mire véljem?
Szóval van egy srác akivel több mint egy éve ismerjük egymást, nagyon jó barátok vagyunk, néha "barátság extrákkal" van.:D Jó vele minden, de ő sem akar kapcsolatot és én sem. Kb fél évig nem beszéltünk mert lett egy barátom, de szakítottam vele, és most megint találkozgattunk... minden rendben ment, de ma felhívott, hogy beszéljünk kevesebbet, nem akarja hogy hamar megunjuk egymást... Srácok!!! Segítsetek légyszi mert nem értem a helyzetet... Belementem, ha kellek neki keresni fog... ugye?
egy napon születtünk mind a ketten 19 évesek vagyunk.
BUNKÓ VÁLASZOKAT NEM KÉREK. A normálisakat viszont köszönöm!!
szerintem te is tobbet érzel iránta,mint sima barátság,vagy barátság extrákkal:DDD
elkéne neki mondanod,hátha azért akay r téged távol tartani,mert viszont így kezd érezni:))
Lány vagyok..
Ezért is írtam h srácok segítsetek..:D
Nem tudom, most találka és beszéd szünet van így nem tudok rá kérdezni nem akarom hogy azt érezze h nem hagyom élni vagy hogy rá vagyok tapadva...
Igen, érzek iránta többet, de nem mondhatom el neki, félek hogy mit reagálna rá... Most meg főleg nem, hogy ezt a """""""szünetet""""""" kérte.. Szóval segítsetek.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!