Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Az embernek ugye van szeme, ha ő lát egy szép nőt megnézi, ha én látok egy jó pasit megnézem, továbbmegyünk, pont. Nincs gond belőle. Tegnap voltunk egy bevásárló központban, ott volt egy jó pasi, megakadt rajta a szemem, megnéztem, kb 3 másodperc volt. Az a pasi engem nem is látott, nem szemeztünk, nem néztünk össze, semmi nem történt, nem szóltam semmit, továbbmentem. Erre estére azt mondta nekem ő: "eddig nem zavart ha megnéztél egy pasit, de most valahogy olyan rosszul esett itt bent..." Ezt most mire véljem? Miért zavarta hirtelen?
Csak normális válaszokat, köszönöm.
ha mások után csöpög a nyálad akkor ne csodálkozz, hogy zokon veszi a párod...
1) ha rápillantasz és arra gondolsz jó néz ki még nem gond ....
2) ha elkezdesz valakit bámulni és álmodozni róla az szerintem már nem legességes dolog egy kapcsolatban... főleg ha fiatalok vagytok :P ....
Ha nem tetted volna túl feltűnően akkor szerintem nem szólt volna semmit a párod :).
Legalább bocsánatot kértél a párodtól az eset miatt ?
Megpróbáltad kiengesztelni valahogy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!