Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Az embernek ugye van szeme, ha ő lát egy szép nőt megnézi, ha én látok egy jó pasit megnézem, továbbmegyünk, pont. Nincs gond belőle. Tegnap voltunk egy bevásárló központban, ott volt egy jó pasi, megakadt rajta a szemem, megnéztem, kb 3 másodperc volt. Az a pasi engem nem is látott, nem szemeztünk, nem néztünk össze, semmi nem történt, nem szóltam semmit, továbbmentem. Erre estére azt mondta nekem ő: "eddig nem zavart ha megnéztél egy pasit, de most valahogy olyan rosszul esett itt bent..." Ezt most mire véljem? Miért zavarta hirtelen?

Csak normális válaszokat, köszönöm.

2014. okt. 13. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
"kb 3 másodperc volt. " Érezted így Te. Ez a szubjektív idő. Aztán volt az negyed óra is, és a nyálad is csöpögött amire azt mondtad, "megfázás"
2014. okt. 13. 11:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmetlen választ első.
2014. okt. 13. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet az oka féltékeny seg is. De nem kizárt az sem, higy most szerelmesebb passzaban volt. Van wgy masik magyarázat, lehet , hogy ő is megnezi a nőket es beki gondolata is támad, es azt hiszi , hogy nálad is ugy van. Vagycsak egyszerűen ugy érzi, hogy kaphatnal nala jobbat is. De a lényeg , higy ha rosszul esett neki akkor szeret. Az en véleménye m ez.
2014. okt. 13. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:

ha mások után csöpög a nyálad akkor ne csodálkozz, hogy zokon veszi a párod...

1) ha rápillantasz és arra gondolsz jó néz ki még nem gond ....

2) ha elkezdesz valakit bámulni és álmodozni róla az szerintem már nem legességes dolog egy kapcsolatban... főleg ha fiatalok vagytok :P ....

2014. okt. 13. 11:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem csöpögött a nyálam, honnan veszitek ezt? Elmondtam, hogy csak megnéztem, és szó nélkül mentem tovább. Mint mikor megnézek az utcán egy kutyát, hogy milyen aranyos. Ennyi.
2014. okt. 13. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tetted volna túl feltűnően akkor szerintem nem szólt volna semmit a párod :).

Legalább bocsánatot kértél a párodtól az eset miatt ?

Megpróbáltad kiengesztelni valahogy ?

2014. okt. 13. 12:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze, ezt utána átbeszéltük. Am meg azért látta, mert mindig azt lesi, hogy mikor kit nézek. És olyan is van, ogy ő mondja magától, hogy ott látott egy jó csajt. De én ezekből sose csinálok problémát.
2014. okt. 13. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
betegek vagytok mindketten :) ... miért nem egymással foglalkoztok mások helyett ?
2014. okt. 13. 13:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Te meg egy lator vagy 8as.
2014. okt. 13. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
bunkoooo
2014. okt. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!