Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köztünk valami? Mire véljem ezt a viselkedést?
Már 4-5 éve ismerjük egymást, de csak idén nyáron találkoztunk először, eddig csak neten beszélgettünk.Rámírt,kiderült,hogy régóta tetszem neki.
Kb 1 hónapot írogattunk egymásnak éjjelnappal facebookon, aztán találkoztunk, akkor nálam is aludt.. Utána is másnap már egybőlt írt mikor hazaért,hogy milyen jól érezte magát velem stb.
Aztán elmentünk egy fesztiválra, ott tök jól megvoltunk,kéz a kézben sétálgattunk meg minden. Utána meg kiderült,hogy van csaja és nem szeretné megcsalni.. mondjuk ezt nem értettem,hiszen akkor addig is már csalta,szóval passz.azóta max hetente mindig írt, mostanában még sűrűbben is, menjek el vele ide meg oda,találkozzunk, menjek ki sörözni vele meg ilyenek.
Aztán most 14-én megírtam neki,hogy foglalkozzon a barátnőjével, ha meg nem akar, akkor meg ne legyen vele.. írta,hogy jó. aztán írt 24-én,hogy eszébe jutottam..
Akkor írta meg ezt,hogy már lassan vége lesz a kapcsolatának,mert hogy nem szereti, meg a barátnőjének se jó ez, és ezt már meg is beszélték. meg hogy találkozzunk,menjünk el együtt valahova, falat mászni meg nézzünk meg együtt egy falmászós filmet amit én még nem láttam..
Meg tök jó lesz mert egész januárban nem lesz nálam az albérletben senki és sokat tudunk együtt lenni. ezt írta 25-én. Azóta semmi... A barátnőjével szilveszterezett, vagyis még együtt vannak.
Nem értem,hogy minek kellett ebbe belekezdenie.
Akkor megérteném,hogy nem válaszol, ha én kezdeményeztem volna a találkozást, és én erőltettem volna..De épp ellenkezőleg.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!