Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt egy másik csajnak írhatta ki a barátom? Lehet h akkor ma vele találkozott helyettem?
még csak 1 hete vagyunk együtt,de eddig nagyon jól megvoltunk:)))minden találkozásnál forrt köztünk a levegő :)) a barátom ezt írta ki msn-re : " szombatot akarok :):$ " <---ezt sztem tuti h csajnak írta mert ott van a "pirulós fej"...eddig azt hittem h nekem és ezért nem is kérdeztem rá..:S..de hát..ezekszerint nem nekem írta :'((
eddig azt hittem h velem akar találkozni...de nem..
ma írtam neki egy sms-t h ma tudnánk-e találkozni..erre azt írta vissza h " bocsi de nem vagyok otthon és csak este jövök haza."
lehet h egy másik csajjal találkozott?:'((((((:S
mi a véleményetek?
Szerintem is kérdezd meg, de ne számonkérően, hanem csak úgy "mellesleg".
Vagy kérdezd meg tőle, hogy mivel telt a napja, amit ennyire várt.
köszönöm a válaszokat mindenkinek.
20:29-es jó ötlet.
rendbe...le fogom majd írni h mi volt.
köszi.
nem jelentkezett és nem tudtam elérni...ezért írtam egy sms-t h érdeklem-e még egyáltalán ...igen vagy nem?
erre nem írt vissza semmit(ja és tuti h volt pénz a telóján)...:'((((( de annyira se méltatott h visszaírjon akár csak egyetlen egy szót ..de ezekszerint b@szik rám..nem képes még szakítani se normálisan....:'((( bánom h megismertem....:'((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!