Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt egy másik csajnak írhatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt egy másik csajnak írhatta ki a barátom? Lehet h akkor ma vele találkozott helyettem?

Figyelt kérdés

még csak 1 hete vagyunk együtt,de eddig nagyon jól megvoltunk:)))minden találkozásnál forrt köztünk a levegő :)) a barátom ezt írta ki msn-re : " szombatot akarok :):$ " <---ezt sztem tuti h csajnak írta mert ott van a "pirulós fej"...eddig azt hittem h nekem és ezért nem is kérdeztem rá..:S..de hát..ezekszerint nem nekem írta :'((

eddig azt hittem h velem akar találkozni...de nem..

ma írtam neki egy sms-t h ma tudnánk-e találkozni..erre azt írta vissza h " bocsi de nem vagyok otthon és csak este jövök haza."

lehet h egy másik csajjal találkozott?:'((((((:S

mi a véleményetek?

2010. febr. 6. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
miert nem hivod fel, és kérdezed meg? ja, és szakits vele. :S
2010. febr. 6. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
19:03-om vagyok. Nem akartam dúrva hangnemben írni, de eléggé felb@szták ma az agyam. Remélem nem írtam rosszat...
2010. febr. 6. 19:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is kérdezd meg, de ne számonkérően, hanem csak úgy "mellesleg".

Vagy kérdezd meg tőle, hogy mivel telt a napja, amit ennyire várt.

2010. febr. 6. 20:29
 14/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek.

20:29-es jó ötlet.

2010. febr. 6. 20:33
 15/22 anonim ***** válasza:
20:29 vagyok, majd írd le, hogy mi történt :) sok sikert.
2010. febr. 6. 21:09
 16/22 A kérdező kommentje:

rendbe...le fogom majd írni h mi volt.

köszi.

2010. febr. 6. 21:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, majd kérdezd meg tőle:) Nyugi!
2010. febr. 6. 21:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem LAN-party
2010. febr. 7. 12:31
 19/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. febr. 7. 15:52
 20/22 A kérdező kommentje:

nem jelentkezett és nem tudtam elérni...ezért írtam egy sms-t h érdeklem-e még egyáltalán ...igen vagy nem?

erre nem írt vissza semmit(ja és tuti h volt pénz a telóján)...:'((((( de annyira se méltatott h visszaírjon akár csak egyetlen egy szót ..de ezekszerint b@szik rám..nem képes még szakítani se normálisan....:'((( bánom h megismertem....:'((((((((((((((((((

2010. febr. 8. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!