Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak a több éve házasságban élők, akik már szexuálisan nem vonzódnak egymáshoz mégis csinálják?
10 éve vok házas
Még incs ilyen gond
37f
Ha igazán kíváncsi vagy rá,feltételezem,hogy ilyen korú lány,vagy fiú vagy ,én inkább lányra tippelek.
Szóval nem egyszerű a kérdés,főleg általánosságban,mert nagyon nehéz általános tanácsokat adni.
Sajnos törvényszerűmhogy mindig ,minden egyes szeretkezést nem lehet a "csúcsra" járatni,így nem kell azmiatt szégyenkezni,ha egy idő után nem megy mindig ugyanúgy,mint régen.A lényeg nem az,hogy az együttlétek darabszámára koncentrálj,hanem inkább a minőségére.
Meg kell próbálni mindkét félnek kicsit másképp csinálni,egy kis változtatás már önmagában kizökkettheti a parnerokat.Lehet addig szokatlan dolgokat is kipróbálni,amit addig nem csináltatok.Hihetelen,de biztos van ilyen.A szokatlan ,szexi rucik is színesítik az együttlétet.Minden ,ami kizökkent a hétköznapokból,jó lehet.Egy vacsora közösen ,egy alkalom arra,hogy mindketten felöltöztök ünneplő ruhába,ami nem hétköznapi.Sokkal több udvarlás ,mint fiatalon,amikor minden magától jött.Sokkal többet kell foglalkozni egymással és több figyelmet fordítani,mint addig.Szerintem nem a szex önmagában kell,hogy más legyen ,hanem a körülmények ,a körítés.Nem feltétlenül a szexelés módszerében kell drasztikusan változtatni,hanem azért kell dolgozni,hogy a megkívánás,a vágy felkorbácsolása bekövetkezzen.És ez sokszor nem könnyű.
52/F
Utolsó remek képet festett, megkímélve ezzel az én szegény ujjperceimet. Köszönöm.
56F
Köszönöm,sorstárs !
(előző voltam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!